Смекни!
smekni.com

Створення комп’ютерного клубу "ВІРУС" на період 2011-2016 рр. (стр. 4 из 4)

Оператор – Горох Ігор Миколайович, 1988 року народження, освіта середня спеціальна (в 2007 році закінчив Червоноградський державний технікум, гірничих технологій та економіки, спеціальність «Програмне забезпечення»). Загальний стаж роботи за професією- 4 роки.

Оператор – Магера Віктор Анатолійович, 1985 року народження, освіта середня спеціальна (в 2007 році закінчив Червоноградський державний технікум, гірничих технологій та економіки, спеціальність «Програмне забезпечення»). Загальний стаж роботи за професією- 8 років.

В обов'язки оператора входить:

1. Підтримка безперебійного процесу роботи комп'ютерної техніки;

2. Допомога клієнтам у разі виникнення ускладнень у ході налагодження ігрового процесу;

3. Прийняття повної матеріальної відповідальності за ввірену йому апаратуру в разі її пошкодження або крадіжки.

Професійні вимоги до оператора комп'ютерного залу:

1. Досконале знання комп'ютера як з боку користувача, так і з боку технічного фахівця;

2. Знання основних комп'ютерних ігор, вміння їх налаштовувати;

3. Наявність практичних навичок роботи в інтернеті.

Охоронець – Андрусік Володимер Миколайович, 1982 року народження, освіта середня технічна, служба в збройних силах України. Загальний стаж за професією – 10 років.

Охоронець – Латишко Сергій Вікторович, 1980 року народження, освіта середня технічна, служба в збройних силах України. Загальний стаж за професією – 15років.

Робота охоронців також буде позмінною, але з меншим інтервалом вихідних днів, ніж в операторів. У процесі роботи охоронець повинен:

1. Стежити за дотриманням порядку в клубі;

2. Нести повну матеріальну відповідальність у випадку крадіжки або псування що знаходиться в клубі меблів.

Бухгалтерія клубу «ВІРУС» складатиметься 1 одного бухгалтера, функції якого будуть стандартними і в основному зведуться до ведення всієї необхідної документації ТзОВ.

Бухгалтер – Іванів Наталія Юріївна, 1988 року народження, освіта незакінчена вища (навчається в Львівському університеті імені Івана Франка, за спеціальністю «Облік і аудит». Загальний стаж роботи за професією – 2 роки.

Під обслуговуючим персоналом мається на увазі наявність у клубу власної прибиральниці, обов'язком якої є підтримання чистоти і порядку як усередині приміщення, так і на прилеглій до нього території.

Прибиральниця – Васьків Тетяна Василівна, 1960 року народження, освіта середня – технічна. Загальний стаж роботи за професією – 30 років.

8 Фінансовий план

Для розрахунку фінансових показників необхідно в першу чергу визначити загальну суму початкових витрат (табл. 10), які понесуть засновники для організації ТОВ «ВІРУС». З усіх необхідних для цього елементів залишилося обчислити фонд заробітної плати (див. табл. 8 і 9)

Таблиця 7

Розрахунково-платіжна відомість ТОО «ВІРУС»

Посада Оклад Збір до пенсійного фонду2% Соціальне страхування,з тимчасової втрати працездатності1% Соціальне Страхування на випадок безробіття0,6% Податок з доходів фізичних осіб15% Всього утриманогрн СумаВидачігрн
1 Директор 3,000 60 30 18 450 558 2442
2 Бухгалтер 2,500 50 25 15 375 465 2035
3 Оператор 1 2,000
4 Оператор 2 2,000
5 Оператор 3 2,000
6 Охоронець 1 1,800
7 Охоронець 2 1,800
8 Прибиральниця 1,000
Всього:

Таблица 8

Фонд заробітної плати ТОВ «ВІРУС»

Посада Поміячна з/п, грн.. Річна з/п, грн..
1 Директор
2 Бухгалтер
3 Оператор 1
4 Оператор 2
5 Оператор 3
6 Охоронець1
7 Охоронець2
8 Прибиральниця
ВСЬГО:

Таблиця 9

Витрати на комунальні послуги

№ п/п

Найменування

послуг

Вартість

грн

1. електроенергія 55
2. опалення 350
3. вода 43
4. квартплата 72,24

Таблица 10

Статті витрат Сумма, грн.
1 Оренда приміщення 3,000
2 Закупівлякомп'ютерноїтехніки
3 Закупівлята встановленнямеблів 16550
4 Додаткові витрати на облаштування 2355
5 Заробітнаплатапрацівників
6 Основні засоби
7 Комунальні послуги
8 Витрати на страхування
Всього:

9 Аналіз ризиків і страхування

Всебічний аналіз комп’ютерного клубу «ВІРУС» та очікуваних проектних ризиків являє собою обов’язкову умову прийняття рішень щодо доцільності започаткування даного бізнесу і вкладання у нього коштів.

Основними ризиками які можуть супроводжувати проект є:

· Недотримання необхідного обсягу прибутку і у зв’язку з цим незадовільна діяльність комп’ютерного клубу «ВІРУС»,

· Відсутність попиту на послуги комп’ютерного клубу,

· Ризик зростання вартості проекту внаслідок інфляції.

Для подолання зазначених ризиків доцільно використати позички під заставу (позички, забезпечені з боку позичальника заставними активами). В заставу пропонується автомобіль Skoda Oktavia вартістю 150 000 грн, який є власністю засновників. Позички будуть братися в банку у випадку якщо не вистачатиме фінансових ресурсів для подальшої діяльності підприємства. Саме за допомогою позичок під заставу ми плануємо проводити страхову політику нашого підприємства, Щоб уникнути ризику відсутності попиту на послуги комп’ютерного клубу «ВІРУС» ми будемо старатися ефективно проводити маркетингові дослідження і визначити попит на аналогічний вид послуг, який планує надавати наше підприємство.

Проведені фінансові розрахунки показали, що представлений проект може бути реально здійснений і здатний принести його засновникам і кредиторам хороший прибуток.

Термін окупності проекту 24 місяці. Проведений аналіз ринку говорить про те, що сегмент на який орієнтована діяльність створюваного клубу, на сьогоднішній день, в даному районі міста практично вільний, що дозволяє розраховувати на те, що послуги створюваного ТзОВ комп’ютерного клубу «ВІРУС» будуть користуватися стійким попитом, з тенденцією зростання в міру розвитку діяльності і розширення номенклатури послуг, що надаються.