Смекни!
smekni.com

Загаяні відомості про підприємство (стр. 5 из 5)

Зінченко І.Ю. проходив практику у Сталево - ливарному цеху (ФСЛЦ) "АрселорМіттал Кривий Ріг" підприємства з 21.06.2010 г. по 16.07.2010 р.

За час проходження практики Зінченко І.Ю. ознайомився з роботою (ФСЛЦ), набув практичних робочих навичок при процесі виробництва виливок, ознайомився з металургійним обладнанням цеху.

Зінченко І.Ю. показав себе дисциплінованим та старанним практикантом, як високоінтелектуальна, освічена і грамотно підготовлена людина. Відзначається працелюбністю, старанністю та усердністю в проведенні практичних завдань, які завжди виконувались вчасно і в повному обсязі, не потребуючи подальших перевірок. Дуже швидко і якісно засвоює дану йому інформацію. Працювати по професії бажає.

Зінченко І.Ю. проявив легко йде на спілкування з людьми. Користувався авторитетом та повагою в колективі.

Практикант Зінченко І.Ю. відпрацював у собі спокійний і рівний характер і багато інших порядних якостей у людини. Вміє ставити перед собою цілі і досягати їх.


РЕФЕРАТ

Звіт про навчальну виробничу практику: 25 с, мал., З табл., 5 джерел. Об'єк ознайомлення-ливарний цех № 7 "АрселорМіттал Кривий Ріг". Мета практики - ознайомитись з технологічним процесом виготовлення виливок.

Метод роботи - згідно з методичним посібником НМет АУ.

Процес виготовлення виливок складається з таких технологічних операцій: підготовка сировини для приготування ливарних форм та сплавів, розробка модельної оснастки, приготування сумішей для виготовлення форм та стержнів, приготування ливарних сплавів. Виготовлення стержнів та формоутворення, заливка сплаву в форми та охолодження металу, вибивка відливок з форм, очистка, при необхідності термообробка, контроль якості готової продукції.

Для виконання всіх технологічних операцій використовують наступне обладнання: дугові електропечі ДСП- 5, комплексно - механізовані лінії та інше технологічне устаткування.

Вивчені інструкції по техніці безпеки та посадові інструкції з професії формувальник.

МОДЕЛЬ, СУМІШ, СТРИЖЕНЬ, ПЛАВКА, ІНДУКЦІЙНА ПІЧ, ТЕРМООБРОБКА, ШИХТОВІ МАТЕРІАЛИ, ВИЛИВКА, СТАЛЬ.