Смекни!
smekni.com

Транспортні компанії та транспортні послуги на ринку послуг (стр. 3 из 4)

o великогабаритні вантажі.

· Міжнародні та внутрішноьукраїнські вантажні авіаперевезення;

· Транзит і трансфер через Київ у міста України, СНД, світу;

· Перевезення авіаційних вантажів автотранспортом по території України;

Вантажний термінал авіакомпанії «АероСвіт» в аеропорту Бориспіль

Практичну діяльність термінал розпочав 13 березня 2008 року. Діючий термінал, що займає територію 0,53 га, розташований у торці будівель вантажного терміналу ДМА «Бориспіль» та має виробничу площу в 1200 кв м.

Директорат вантажних перевезень авіакомпанії «Аеросвіт» забезпечує перевезення наступних категорій вантажу:

- звичайні вантажі;

- спеціальні вантажі;

Спеціальними вантажами вважаються авіаційні вантажі, що потребують відповідної індивідуальної технології обробки. До категорії спеціальних вантажів відносяться:

· великогабаритні вантажі;

· людські залишки;

· цінні вантажі;

· живі тварини;

· небезпечні вантажі (дану категорію вантажів авіакомпанія «Аеросвіт» не обслуговує);

· швидкопсувні вантажі (у випадку заявленого спеціального режиму перевезення та зберігання).

Керівництво IATA з обробки вантажів визначає «цінний вантаж» як:

· будь-яке найменування, що має задекларовану цінність перевезення 1000 доларів США (або еквівалентну) та більше за 1 кг ваги брутто, за виключенням Об`єднаного Королівства, де задекларована цінність складає 450 англійських фунтів за 1 кг ваги;

· золоті злитки (включаючи очищене та неочищене золото в природній формі), золоті монети і золото у формі зерен, листів, піску, фольги, проволоки, лиття, труб и т.д., платина, метали платинової групи (паладій, ірідій, рутеній, осмій і радій) та платинові сплави у формі зерен, листів, проволоки, труб и т.д. (за виключенням радіоактивні ізотопи вищеназваних металів і сплавів, які відносяться до небезпечних вантажів);

· офіційні банкноти, дорожні чеки, марки, цінні папери (за виключенням марки монетного двору Об`єднаного Королівства) та готові до використання банківські картки та/або кредитні картки;

· діаманти (включаючи алмази для промислового використання), рубіни, смарагди, сапфіри, опали та натуральні перли (включаючи вирощений);

· коштовності, що складаються з діамантів, рубінів, смарагдів, сапфірів, опалів та перлів (включаючи вирощений);

· коштовності та годинники, зроблені зі срібла та/або золота, та/або платини;

· вироби, виготовлені з золота чи/або платини, що відрізняються від виробів із золотим та платиновим напилюванням;

· або інша товарна номенклатура, що перевозиться як цінний вантаж, із зазначенням цінності (VAL) в авіанакладній.

Великогабаритний вантаж - вантаж, розмір і форма якого потребують проведення особливих вантажо-розвантажувальних операцій. Згідно термінології вантажних робіт такі місця вантажу кодуються:

· "BIG" - для місць, завантажених на дві чи більше палети

· "OHG" - для місць, що завантажені на дві чи більше палети та звисають з них.

Швидкопсувний вантаж - може бути визначений як вантаж, який буде псуватися через певний проміжок часу або при несприятливого впливу навколишнього середовища (температури, вологості). Продукти рослинного або тваринного походження, продукти їх переробки, живі рослини, рибопосадочний матеріал та інші вантажі, що потребують особливих умов при зберіганні і транспортуванні (оптимальних температур, вологості). Швидкопсувні вантажі можуть бути розділені на наступні групи:

· продукти рослинного походження: фрукти, ягоди, овочі і т.п.;

· продукти тваринного походження: м`ясо тварин та птиць, риба охолоджена і копчена, яйця, ікра и т.п.;

· продукти переробки: масло, жири, заморожені фрукти і овочі, ковбасні вироби, сири і т.п.;

· живі рослини: квіти, саджанці, клубні, насіння;

· живий рибопосадочний матеріал: мальки і т.п.;

· кров консервована, вакцини, біологічні препарати і т.п.

5.2 Корпорація УкрАВТО — лідер українського автомобільного ринку. Впроваджуючи найновітніші методи ведення бізнесу, передові технології діагностування, виробництва та ремонту автомобілів, корпорація забезпечує стабільність та надійність своїм численним клієнтам і партнерам.

Переваги

· УкрАВТО — найбільший виробник автомобілів (і єдиний, що володіє технологією повномасштабного виробництва), найбільший дистриб’ютор і постачальник сервісних послуг в Україні.

· Успішне багаторічне співробітництво УкрАВТО з DaimlerChrysler, General Motors, Adam Opel GmbH, Nissan, Toyota і АвтоВАЗ.

· Великий потенціал росту як на внутрішньому, так і на закордонних ринках.

· Порівняно низький рівень постійних і змінних витрат.

· Підтримка розвитку української автомобільної промисловості державою.

Пріоритетні цілі

· Відродження та подальший розвиток вітчизняного автомобілебудування.

· Розвиток автомобільної галузі в цілому.

· Створення нових робочих місць.

· Збільшення прибутковості та диференціювання бізнесу групи.

· Розвиток структури, що охоплює повний цикл функціонування автомобіля: створення комплектуючих, виробництво, логістика, продаж, технічне обслуговування, забезпечення запчастинами, витратними матеріалами та аксесуарами, надання фінансових послуг, страхування.

· Засоби їх досягнення

· Залучення нових партнерів із числа динамічних міжнародних корпорацій.

· Отримання доступу до нових технологій.

· Отримання доступу до нових ринків збуту продукції.

· Розширення й оновлення продуктового портфеля, що відповідає ринкам збуту продукції (країни ЄС та СНД).

· Розвиток підприємств УкрАВТО (у Польщі та Україні) з виробництва комплектуючих через доступ до мережі постачань компаній-партнерів;

· Модернізація та збільшення виробничих потужностей.

Напрями діяльності

Виробництво
· Автомобілі · Комплектуючі та запасні частини
Дистрибуція та фірмовий сервіс
· ЗАЗ · Chevrolet · Opel · Mercedes-Benz · Chrylsler /Jeep/Dodge · Лада · KIA · Chery · Автобуси та вантажівки · Запасні частини та аксесуари · Обладнання для сервісних центрів · Експорт
Власна мережа продажів та сервісу
· Дилерські центри · Сервісні центри · АЗС

Корпорація

УкрАВТО

Логістика
· Склади · Перевезення
Фінанси та страхування
· Страхові компанії · Фінансові компанії · Пенсійний фонд
Інші види діяльності
· Ресторани · Туризм

Партнери

Співробітництво корпорації з такими автомобільними гігантами, як DaimlerChrysler, General Motors, Toyota, Nissan, Renault та створення спеціалізованих підприємств у складі УкрАВТО дозволяє виробляти, реалізовувати та обслуговувати модельні ряди знаних в усьому світі марок автомобілів: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Opel, Toyota, Nissan.

Налагоджена за багато років виробництва вітчизняних автомобілів співпраця з українськими виробниками складальних та комплектуючих сприяє гармонійному та цілеспрямованому розвитку вітчизняного автомобільного ринку. Кількість таких партнерів на сьогодні перевищує вражаючу цифру 800.

Виробництво та обслуговування автомобілів потребує налагодженого циклу постачання запасних частин на всі підприємства Корпорації УкрАВТО. Компанія ЗіпАВТО, що забезпечує запасними частинами, аксесуарами, автоелектронікою, додатковим обладнанням та фарбами підприємства УкрАВТО, пропонує продукцію понад 90 всесвітньо відомих торговельних марок виробників. Серед них – Castrol, BP, Mobil, Esso, ТНК, Bosch, VARTA, Brembo, Ferodo, Fram, SONY, JVC, Kenwood, Pioneer, Mult-T-Lock, Continental, Bosal, Bilstein, Ruville, SWAG, Tectyl тощо.

5.3«Автолюкс» — одна з провідних компаній в Україні, яка здійснює пасажирські перевезення комфортабельними та швидкісними автобусами. Автобуси компанії «Автолюкс» можуть бути орендовані. Перевезення здійснюються у короткий термін, зважаючи на всі вимоги. З 1998 року компанія "Автолюкс" розпочала діяльність у сфері вантажних перевезень. Цей вид послуг став першою організованою системою в нашій країні. Нами обладнано 70 офісів в 50 містах України для відправлення та прийому вантажу у зручний для Вас час. Більше 100 машин марки Mitsubishi Canter щодня здійснюють перевезення вантажу по містам України. Великий, дружній колектив, який нараховує більше ніж 1700 співробітників, щогодини турбується про сервіс перевезень.моги служби безпеки.

На сьогоднішній день компанія "Автолюкс" здійснює регулярні рейси до наступних міст: Одеса, Харьків, Луганськ, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Ужгород, Івано-Франківськ, Сімферополь, Ялта, Полтава та інші. Всі рейси відправляються з центральних автовокзалів та прибувають на центральні автовокзали міст. Всі рейси також проходять через аеропорт "Бориспіль".

В автопарку компанії чотири моделі автобусів: Prenses, Safari, Safir та Diamond під торговими марками Mitsubishi і Man. Кожен автобус компанії обладнаний усім необхідним для комфортабельної подорожі: кондиціонером, туалетом, баром, кавником, морозильною камерою, аудіотехнікою, а також двома телевізорами на початку та в середині салону.

Автобуси нової моделі "Temsa Diamond" мають декілька переваг в порівнянні з попередніми моделями, відрізняються чудовим дизайном та високими технічними показниками. Салон автобуса набагато просторіше, збільшено кількість місць (55), а також відстань між ними. В такому автобусі пасажир почуває себе набагато зручніше.

Під час подорожі Вас буде обслуговувати екіпаж з двох водіїв та стюардеси. Вам буде запропоновано: чай, кава, бутерброди, мінеральна вода, а також, за додаткову плату Ви маєте можливість придбати пиво, фісташки, горішки, круасани, сандвічі, соки.

Зверніть увагу, що в салоні заборонено палити, розпивати міцні напої; перевозити домашніх тварин дозволено лише в багажному відділенні в спеціальних корзинах; о півночі телевізори вимикаються, для того щоб пасажири мали можливість відпочити.

Щодня "Автолюкс" здійснює перевезення багажу по території України вантажними машинами Mitsubishi Canter. Головною перевагою для клієнта є те, що він має можливість в будь-який час прийти в офіс, щоб відправити або отримати багаж. На сьогоднішній день відчинено 70 офісів у 49 містах України. У великих містах відчинено декілька офісів у різних районах для оптимізації логістики клієнта. Прийом багажу здійснюється у всіх офісах міста, а видається лише у центральному офісі.