Смекни!
smekni.com

Організація діяльностї зовнішньоторговельної фірми ТОВ "L’Oreal Ukraine" (стр. 10 из 17)

Флакон Noa, круглий і світний, як Земля, містить у собі насичений аромат білих півоній, мускусу й ладану, несучи безтурботність, спокій і світло. Серце Noa, що плаває усередині флакона перлина, символізує ту маленьку, неповторну жемчужинку душі усередині кожного з нас. На небі є справжня зірка, названа на честь цього заходу, вона зареєстрована як Noa de Cacharel. Характер аромату: Жіночної, Інтимної, Легкої, Ніжної, Звабний Підгрупи сімейств: Квіткові деревинно^-мускусні Флакон: Елегантний круглий флакон з перлиною усередині. Початкові ноти: Персик, слива, фрезия Ноти серця: Конвалія, троянда, жасмин, илангиланг Базові ноти: Деревина кедра, сандал, ваніль Стиль: Для ніжних і романтичных жінок.

Guy Laroche J`ai Ose edp

Розкішна східна композиція. Класичний східний аромат для зрілої, упевненої в собі жінки. У верхніх нотах - зачарування персика, приправленого ноткою коріандру. В "серці" таїться сполучення білого жасмину, бергамота й теплої ванілі, що переходить у шлейф із ветивера, мускусу й сандалового дерева.

Характер аромату: Шляхетний, Хвилюючий, Класичний, Розкішний, Теплий. Підгрупи сімейств: Східні пряні. Флакон: Прозорий флакон обтічної форми із золотавою кришечкою. Початкові ноти: Коріандр, персик. Ноти серця: Жасмин, бергамот, ваніль. Базові ноти: Ветивер, мускус, сандал. Стиль: Аромат для зрілих жінок, не для дівчин. Рік випуску: 1977

Giorgio Armani Onde Mystere edp

Нова східна трилогія від Giorgio Armani за назвою Onde навіяна експресією екзотичних країн (Індії, Японії й Близького Сходу). Кожний з 3 ароматів колекції укладений в унікальний по дизайні флакон, пронизаний духом тих місць, які послужили натхненням до його створення. Onde Mystere – сама головна таємниця Сходу, представлена у вигляді прекрасної й загадкової наложниці з гарему. Аромат передає її чуттєвість і життєву пристрасть, її тонке мистецтво спокуси, сплетене із хвилюючих тканин, повітряних і напівпрозорих, витончених жестів, що ваблять і заворожують. У ній є щось містичне й притягальне. Onde Mystere – виконай танець для свого Володаря! Лімітоване видання. Композиція: амбра, бензойна смола, ладан, марокканська троянда, спеції, мускус, ваніль.

Ralph Lauren Ralph Lauren Blue edt

Новий, прохолодний, жіночий аромат Blue від Ralph Lauren дає відчуття всеосяжної краси. Найчистіший квітковий захід з легкими деревними й мускусними нотками. Аромат дуже насичений цілий букет квітів зібраний в одному флаконі: лотос, гарденія, жасмин, троянда, квіти апельсина, відтінені амброю й білим мускусом. Свіжі півонії, тубероза, ветивер і коштовні породи дерева доповнюють свіжий, іскристий аромат з теплими півтонами. Підгрупи сімейств: Квіткові, деревні, амброві Базові ноти: Лотос, гарденія, жасмин, троянда, квіти апельсина, амбра, білий мускус, півонії, тубероза, ветивер Рік випуску: 2004

Ralph Lauren Notorious

Один із самих яскравих осінніх ароматів Notorious від Ralph Lauren, покликаний повернути до життя привабливість ретро-гламура голлівудських дів. Творців аромату надихнула класична краса Ингрид Бергман в однойменному трилері Хичкока "Сумна слава". Пишнота костюмів, атмосфера декадансу, чорних мережив і абсентовых сп'янінь. Супермодель Летиция Каста, що стала особою рекламної кампанії нового аромату, описує його як «загадковий і небагато пряний». Аромат розкривається нотами італійського бергамота й зернами рожевого перцю. Пряне серце змішується з гірким шоколадом, білою півонією й гвоздикою. І немов крила ночі розливається шлейф із шикарного. Тип аромату: Східні квіткові Характеристика: Зухвала, Розкішний, Звабний, Почуттєвий, Запаморочливий Початкова нота: зерно рожевого перцю, італійський бергамот, чорна смородина Нота "серця": шоколад, білий півонія, гвоздика Кінцева нота: пачули, мускус, ваніль, фіалковий корінь Дата випуску: 2008

Y.S.Laurent Parisienne edp 50ml ж НОВИНКА!!!

Парижанка Аромат PARISIENNE - ультражіночний і ультрапочуттєвий. Особа нового аромату - легендарна модель Kate Moss. Parisienne від YSL створений жінками-парфумерами Софією Гройсман (Sophia Grojsman) і Софи Лаббе (Sophie Labbe). Бути й почувати себе парижанкою з ароматом PARISIENNE від YSL неймовірно легко, тому що парижанка любить і вміє жити !!!

Y.S.Laurent Opium Pour Homme

Opium Pour Homme Opium pour Homme від Yves Saint Laurent – суперечливий парфюм з безліччю граней. Він одночасно потужний і ніжний, свіжий і теплий. Opium pour Homme відбиває силу, чуттєвість і містику Сходу. Парфумерна композиція являє собою екзотичну суміш рідких пряностей (сычуаньский перець) і деревини (атласский кедр), доповнену свіжими підбадьорливими нотами в сполученні з висушеної сонцем ваніллю й амброю. Застосовуються як: денні, вечірні Сімейства: пряні, орієнтальні, деревні Містить ноти: лаванда, кедр, ваніль, імбир, мандарин, амбра, иланг-иланг, пачули, смородина чорна, перець, герань, аніс, толу Рік випуску: 1995

Helena Rubinstein WANTED edp

Роботу над створенням аромату "Wanted" здійснювали відразу два іменитих фахівці міжнародної парфумерної компанії "Flavors & Fragrances" - Карлос Бенаим (Carlos Benaim) і Доминик Ропийон (Dominique Ropion), що раніше співробітничали з такими марками як "Givenchy", "Burberry", "Christian Dior", "Kenzo"... Результатом такого співробітництва став воістину оригінальний парфюм, що ставиться до групи квітчасто-деревних ароматів.

Основний акорд парфумерної композиції зосереджений на тонкому й ніжному ароматі квітів білої магнолії. Доповнюють її благоухающие нотки иланг-иланга, білого іриса й кореня фіалки. Неповторний шарм парфюму надають деревні заходи.

Парфюм позиціонується як "вірний помічник сильної й у той же час почуттєвої жінки". Уособленням такої жінки стала відома голлівудська акторка Деми Мур (Demi Moore), що перебуває останнім часом у тісному співробітництві із брендом HR.

Розробкою дизайну флакона займався знаменитий француз - незалежний дизайнер-авангардист Эрве Ван дер Штратен (Herv van der Straeten). Цікаво те, форма флакона видозмінюється залежно від обсягу наполняющего його парфюма, а от кришечка залишається незмінної.

Дата випуску: 2009г

Призначення: жіночий

Аромати: цветочные|древесные|

Основа: магнолия|

Нота "серця": иланг-иланг|ирис|корень фиалки|

Шлейф: деревні ноты|

Перша подвійна компактна губна помада від L'oreal - це стійкий цвіт і комфорт на 16 годин. 1 етап: нанесення кольорової основи, що тримається після їжі, напоїв і поцілунків, не змазуючись і не стираючись. 2 етап: нанесення бальзаму, що розгладжує, зволожуючі губи й цвіт, що зберігає. Бальзам можна наносити протягом дня для підтримки соковитого цвіту.

Alliance Perfect

Перший тональний крем, що у досконалості підбудовується до цвіту й текстури шкіри. Маючи мікротонку й ультраніжну текстуру, Alliance Perfect у досконалості зливається зі шкірою, не створюючи ефекту "маски". Унікальна палітра з 9 натуральних відтінків для зробленого злиття зі шкірою. Бездоганне покриття без границь нанесення тону

При проведенні економічної діагностики діяльності ТОВ «L’Oreal Ukraine»за період 2007 - 2009 рр. в дипломному дослідженні використані:

- баланси ТОВ «L’Oreal Ukraine»за 2007 – 2009 (Додаток а);

- звіти про фінансові результати діяльності ТОВ «L’Oreal Ukraine»за 2007 – 2009 (Додаток Б);

Результати економічної діагностики, проведеної з використанням «горизонтально- вертикальних» розрізів динаміки та структури фінансових звітів наведені в таблицях додатку В, табл.2.2 та на рис.2.12 – 2.15.


Таблиця 2.2

Порівняльний аналіз дінамики активів і фінансових результатів ТОВ «L’Oreal Ukraine»за 2007 -2009 роки

Як показує аналіз результатів розрахунків динаміки росту активів підприємства та фінансових результатів діяльності в ТОВ «L’Oreal Ukraine» (табл.2.2):

- при зростанні обсягів активів балансу у 2009 році відносно 2007 року на +476,6%, обсяг чистих валових доходів від реалізації продукції зріс у 2009 році відносно 2007 року на +1122,9%, що відповідає «золотому правилу» інтенсивного росту економіки підприємства;

- при зростанні обсягів чистих валових доходів від реалізації продукції у 2009 році відносно 2007 року на +1122,9%, обсяг собівартості продукції у 2009 році відносно 2007 року зріс на +1130,7%, а, відповідно, обсяг валового прибутку від реалізації 2009/2007 зріс на +1020,6% та обсяг чистого прибутку після оподаткування 2009/2007 зменшився на -44,5%, що не відповідає «золотому правилу» інтенсивного росту економіки підприємства.


Рис.2.12. Динаміка показників ліквідності ТОВ «L’Oreal Ukraine» у 2007 - 2009 рр.

Рис.2.13. Динаміка показників фінансової стійкості по покриттю запасів ТОВ «L’Oreal Ukraine»у 2007 - 2009 рр.

Рис.2.14. Динаміка показників ділової активності ТОВ «L’Oreal Ukraine»у 2007 - 2009 рр.

Рис.2.15. Динаміка показників рентабельності діяльності ТОВ «L’Oreal Ukraine»у 2007 - 2009 рр.

Аналіз графіків показників ліквідності, фінансової стійкості, ділової активності та рентабельності діяльності ТОВ «L’Oreal Ukraine», наведених на рис.2.12 – 2.15 показує, що у ТОВ «L’Oreal Ukraine»є наступні проблеми діяльності:

- показник абсолютної (негайної) ліквідності, який забезпечується обсягом готівкових грошей в касі та на розрахунковому рахунку, в 10 разів нижчий рівня стійкої ліквідності підприємства, тобто підприємство має проблеми з поточною платоспроможністю;

- рентабельність власного акціонерного капіталу підприємства по чистому прибутку після оподаткування з рівня 36,5% -70,0% у 2007 - 2008 році різко знизилась до рівня 3,65% у 2009 році при ринковій доходності капіталу в Україні у 2009 році 22,0 -24,0% річних (по ринковій доходності безризикових державних облігацій ОВДП), що робить підприємство інвестиційно непривабливим акцінерного капіталу засновника «Лореаль»(Франція).