Смекни!
smekni.com

Просування імпортованого товару на території України (стр. 7 из 14)

Завод у Стамбулі

Компанія Evyap широко відома у всьому світі завдяки своїм брендам: DURU, ARKO MEN, Fax, Sanino, Gibbs, Activex і багатьом іншим.

У 2003 році компанія заявила про себе і на ринку засобів особистої гігієни, запропонувавши покупцям дві нові марки продукції: Evy Baby і Evy Lady. Під цими марками випускаються дитячі підгузники, гігієнічні товари для жінок і вологі серветки.

Сьогодні в асортимент продукції, що випускається Evyap продукції входить:

• мило

(Туалетне, господарське, рідке);

• косметика чоловіча, жіноча, дитяча

(Засоби для і після гоління, гелі для душу, дезодоранти, креми, шампуні, зубні пасти);

• освіжувачі повітря • чистячі засоби

(Для миття посуду, для очищення різних типів поверхонь, пральні порошки);

• засоби гігієни

(Жіночі прокладки, дитячі підгузники).

Evyap входить до числа 50-ти найбільших виробників Туреччини.

На її частку припадає до 75% всього експорту мила з країни.

Транспортний термінал на Україну

Компанія динамічно розвивається, нарощуючи виробничі потужності і за межами Туреччини: у 2002 році була відкрита фабрика в Єгипті, а в 2003 році відбулося відкриття заводу на Україну, який функціонував протягом декількох років.

Гордість компанії - власний порт Evyap, також побудований в 2003 році.

Порт Evvyap в Стамбулі

Порт, розташований в затоці Ізміт, вражає уяву своїми масштабаміі потужністю: його загальна площа - 240 тисяч кв.м, на території знаходяться три термінали: контейнерний, автомобільний і резервуарний, а протяжність головного причалу складає 830 метрів. Порт Evyap оснащений найсучаснішим обладнанням. Його резервуарний парк - найбільший термінал по роботі з рослинними оліями та жирами в районі Мармара. У резервуарах порту може зберігатися до 1 млн т рідин на рік.

Evyap приділяє максимум уваги не тільки якості своєї продукції, але і турботі про екологію. У 2003 році компанія отримала міжнародний сертифікат зі створення системи захисту навколишнього середовища ISO 14001.

Про брендах Evyap

Evyap виробляє, рекламує і продає майже 1500 видів мила, косметичних товарів та засобів особистої гігієни під марками DURU, ARKO MEN, Evy Baby, Evy Lady, Fax, Sanino, Gibbs, Soft Touch і Activex.

Evyap - один з лідерів національного ринку з виробництва туалетного та рідкого мила, засобів по догляду за шкірою, а також товарів для гоління.

Марки DURU, Fax і ARKO широко відомі на міжнародному ринку. Ці бренди займають лідируючі позиції по продажах у Росії, Білорусії, Румунії, України, Польщі, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Таджикистані, Албанії, Молдові та в багатьох інших країнах світу.

DURU - лідер на ринку російського ринку туалетного мила з продажу в натуральному вираженні (за даними Nielsen).

DURU - це 7,8% ринку туалетного мила в економічній упаковки і абсолютний лідер на ринку господарського мила (за даними Nielsen). У категорії засобів для гоління продукція, що випускається компанією Evyap під маркою ARKO, є лідером продажів на Україну і займає друге місце за обсягом реалізованої продукції в Росії. ARKO також лідирує в категорії товарів для чоловіків у країнах Центральної Азії і Близького Сходу.

Компанія постійно розширює асортимент вироблених товарів.

У листопаді 2006 року до складу Evyap увійшла компанія Aromel - провідний турецький виробник косметичних засобів та парфумерії. Evyap змогла посилити свої позиції на ринку завдяки відомим і улюбленим багатьма клієнтами брендам Bellissima, First Class, Privacy, Emotion і Match.

Історія запуску брендів. Виробництво.

Заводи Evyap розташовані як на території Туреччини, так і за її межами. Основні виробничі потужності компанії Evyap знаходяться в районі Аязага, в Стамбулі.

Завод у Стамбулі

Територія заводу займає площу розміром 253 тис. кв. м, що порівнянно з 50 футбольними полями. З них 110 тис. кв. м відведено безпосередньо під виробництво.

Мило DURU

У рік завод виробляє 300 тис. т мила, 40 тис. т косметики і 20 тис. т гліцерину. Потужності підприємства включають очисний цех повного циклу, 4 цехи миловаріння з безперервним процесом, 20 сушильних апаратів і 25 ліній для формування мила.

Лінія ARKO

З початком роботи у 2003 році цеху з виробництва тюбиків потужністю 150 млн штук на рік, всі стадії виробничих циклів зосередилися на території заводу в Аязага.

Гігієнічна продукція Evy Lady

Ще один завод з виробництва засобів гігієни почав свою роботу в 2003 р. на околиці Стамбула у районі Тузла. Він розташувався на території 285 тис. кв. м. Сьогодні його виробнича потужність становить 600 млн дитячих підгузників, 160 млн одиниць гігієнічної продукції для жінок і 650 млн вологих серветок на рік.

Завод у Єгипті, Олександрія

Для повноцінної роботи в країнах Африки і Близького Сходу в 2002 році Evyap запустив в єгипетському місті Александрія власний завод.

Порт Evyap

Він розташовується на площі 45 тис. кв. м і виробляє 22 тис. т мила в рік. Продукція заводу відзначена сертифікатами якості Міжнародної організації зі стандартизації та Міжнародної організації з охорони праці та безпеки персоналу (ISO 9001, ISO14001 та OHSAS 18001). Компанія Evyap також має власний порт в затоці Ізміт, введений в експлуатацію в 2003 році.

Технології, що використовуються у виробництві

Evyap постійно розширює асортимент вироблених товарів.

Використовуючи новітні технології, компанія контролює якість сировини та готової продукції відповідно до національних і міжнародних стандартів.

На кожному етапі виробничого циклу фахівці проводять хімічний та мікробіологічний аналізи.

Якість продукції та професійні досягнення команди Evyap відзначені численними сертифікатами і нагородами.

Серед них - сертифікат «Система професійного менеджменту» (TS EN ISO 9001), сертифікат «Система менеджменту охорони праці та виробничої безпеки» (TS EN ISO 14001), сертифікат «Система контролю за навколишнім середовищем» і нагорода торгової палати м. Стамбула за турботу про навколишнє середовище.

Evyap давно перетворилася з регіонального виробника в глобальну мульти-національ ¬ ву компанію, що конкурує з між ¬ вими брендами по всьому світу, і усвідомлює свою відповідальність ¬ ність перед суспільством і навколишнім середовищем. Відділ захисту навколишнього середовища ретельно працює над очищенням води та переробкою твердих відходів. У 2003 році компанія отримала міжнародний сертифікат зі створення системи захисту навколишнього середовища ISO 14001.

Невід'ємною обов'язком компанії також стало підвищення ефективності управління якістю продукції і його відповідність очікуванням і вимогам покупців.

До складу компанії Evyap входять спеціальні лабораторії, які займаються дослідженнями та розробкою системи контролю якості. Evyap є компанією-новатором у своєму секторі і постійно інвестує кошти у вдосконалення технології виробництва і підвищення якості продукції.

Споживачеві

Мило

Як і коли був винайдений і з чого складається один з найбільш звичних предметів нашого сьогоднішнього вжитку - шматочок мила? Наскільки цінувалося мило в давнину? Яку роль воно відіграло в історії медицини і чому вважалося ліками? Виявляється, у звичайного мила є свої таємниці, і про нього можна розповісти цікаву історію, і навіть не одну ...

Рідке мило

Чи правда, що рідке мило не сушить шкіру і може використовуватися для миття всього тіла і навіть замінити шампунь в деяких випадках? Які інгредієнти роблять його особливо цінним косметичним препаратом? Чому частка продажів рідкого мила постійно зростає? Відповіді на ці питання ви знайдете в нашій статті.

Гоління

«З усіх великих винаходів одноразова бритва - найбільша з дрібниць». Саме так нескромно стверджував людина, якій дісталася слава винахідника одноразової безпечної бритви, хоча насправді він був лише її дизайнером.

2.3 Характеристика партнера Eveline Cosmetics

Завдання фірми

Фірма Eveline Cosmetics існує з 1983 року і є одним з найбільших виробників косметики в Польщі. Ми пропонуємо нашим клієнтам широкий асортимент засобів для макіяжу та догляду за шкірою обличчя і тіла. Продукція фірми надходить як на польську, так і на закордонні ринки. Вже понад 25 років наші продукти продаються в більш ніж 60 країнах світу. Багаторічний досвід, вірність принципам політики високої якості за доступною ціною й запорука ефективності дозволили нам завоювати довіру споживачів. Надаючи особливого значення високому рівню інноваційності, оформлення упаковки, оптимальному співвідношенню ціни і якості, а також швидкості реагування на зміну ринкових тенденцій, ми виробляємо косметичні препарати, що відповідають запитам і очікуванням споживачів, допомагаючи їм разом з нами розгадувати секрети краси.

Як показує досвід, набутий нами на ринках збуту різноманітної косметичок продукції, правильний підбір косметичних засобів відіграє величезну роль. Тому, створюючи косметику під маркою Eveline Cosmetics, ми робимо все від нас залежне, щоб вона відповідати запитам наших споживачів і щоб кожен з них міг знайти в нашому асортименті високоякісних косметичних продукт, що відповідає його індивідуальним вимогам.

При створенні продуктів ми керуємося трьома основними принципами. Це інноваційність, якість і професіоналізм. Дотримуючись їх і використовуючи останні досягнення світової косметології, ми створюємо технологічно досконалі продукти, якість яких піддається найсуворішому контролю. Контроль за якістю здійснюється на всіх виробничих етапах. Починається в момент створення рецептури і продовжується в процесі поизводства, дистрибуції та продажу продукції як на внутрішньому ринку, так і по каналах закордонного експорту.

Наша лабораторія, яка згідно з положеннями Закону про косметичних засобах досліджує всі вироблені нами косметичні препарати на соотвествие мікробіологічними, рецептурних та іншим нормам. Ми уважно стежимо за всіма новітніми ринковими тенденціями, а також відгукуємося на зауваження наших споживачів, що дозволяє нам постійно удосконалювати як якість нашої продукції, так і дизайн упаковок, етикеток і зміст інструкцій. Завдяки такому підходу наша продукція протягом 25 років користується незмінним успіхом.