Смекни!
smekni.com

Просування імпортованого товару на території України (стр. 8 из 14)

Фірма Eveline Cosmetics з'явилася на польському ринку 25 років тому. В даний час ми є одним з провідних поізводітелей косметичної продукції в країні. Наші товари представлені у всіх найбільших торгових мережах, косметичних магазинах і парфумерія на території Польщі.

Постійно удосконалюючи нашу продукцію у відповідності з динамічно мінливої ринкової ситуацією, ми розширюємо асортимент фірми і робимо капіталовкладення в розвиток дистриб'юторської мережі на польському ринку. Завдяки цим заходам обсяг продажу нашої продукції постійно зростає - з 2004 року приріст продажів збільшився чотириразово. У категорії косметичних антицелюлітних засобів і препаратів, що моделюють фігуру, нами зайняті лідируючі позиції і за рівнем доходів від продажів, і за кількісними показниками. Наша серія Slim Extreme 3D відноситься в Польщі до числа найбільш відомих серій косметичних препаратів для моделювання фігури.

Наші продукти постійно нагороджуються як за результатами опитувань споживачів (Досконалість - Твій Стиль, Косметичний Оскар, Prix de Beaute, Культова косметика та ін), так і представниками ділових кіл - в 2007 році нам було присвоєно титули "Gazela Biznesu" і "Top Innowacja ". Довіра з сторно споживачів і завойоване визнання є для нас стимулом до подальшого розвитку нашої діяльності на вітчизняному ринку.

Продукція Eveline Cosmetics надходить в більш ніж 60 країн світу, при цьому перелік зарубіжних ринків, з якими ми співпрацюємо, постійно зростає. Ми займаємо міцні позиції в більшості країн Центральної (Чехія, Словаччина, Угорщина) і Східної Європи. Наші косметичні засоби користуються величезною популярністю в балканських країнах і в Болгарії, де нам належить друге місце на ринку препаратів для засмаги, а також у Хорватії, Сербії і Румунії. Крім цього наші товари представлені в США, Фінляндії, на Тайвані, а також в арабських країнах - Саудівській Аравії, Кувейті та Іраку. Завдяки такому широкому діапазону діяльності нами щорічно продається в світі 70 млн шт. косметичних препаратів.

Наші досягнення двічі відзначалися почесним титулом Експортер року і золотою медаллю Інтершарм Польща.

Завоювати довіру зарубіжних споживачів нам крім усього іншого допомогла політика якості, яку ми постійно вдосконалюємо у всіх країнах, куди нами поставляється косметична продукція. Наша фірма і виробниче підприємство проходять регулярні аудиторські перевірки, здійснювані представниками сертифікуючих відомств тих держав, куди експортується продукція.

Таким чином підтверджується відповідність отриманих сертифікатів і проведеної нами політики якості нормам, що діють у даній країні. Остання аудиторська перевірка, проведена наприкінці минулого року іранським відомством, закінчилася позитивною оцінкою. За регулярно здійснюються перевірки міжнародна аудиторська фірма Dub & Bradstreet присвоїла нам сертифікат «транспарентна фірма».

Здатність швидко реагувати на зміну тенденцій на окремих ринках і неухильне проведення політики якості забезпечують нам успіх у тих країнах, де наша продукція вже відома, а також дозволяють розширювати сферу нашої діяльності.

У доступному для огляду будщем ми маємо намір зміцнити завойовані нами позиції в Центральній та Східній Європі, а також розгорнути більш широку експансію на Балканах, в арабських країнах і в Скандинавії.

Нагороди продукції виробленої компанією

За багаторічний досвід і зусилля по створенню інноваційної, відповідає новітнім ринковим тенденціям продукції за доступними цінами, а також за якість і ефективність наша фірма відзначається численними престижними нагородами!

Polish Exclusive

Статуетка Polish Exclusive це престижна нагорода, що присуджується як найкращим польським маркам, так і кращим зарубіжним брендовим продуктам, представленим на польському ринку. Статуеткою відзначаються високу якість та ексклюзивність продуктів і послуг. Висування фірми на отримання Polish Exclusive є підтвердженням її стабільну позицію на ринку, внеску в економічний розвиток, а також авторитету, яким вона користується у споживачів і виробників.

Polish Exclusive 2011 - за інноваційність і якість косметики для макіяжу

Prix ​​de Beaute

Престижна нагорода, що присуджується читачками журналу COSMOPOLITAN і професійним журі, до складу котрого входять дерматологи, косметологи, а також представники світу моди. Діаманти PRIX DE BEAUTE присуджуються за підсумками року кращим косметичним препаратам (у 18 категоріях), доступним у Польщі. Ця нагорода носить міжнародний характер і користується авторитетом в таких країнах, як Німеччина, Австрія та Швеція.

ЯКІСТЬ РОКУ

Конкурс ЯКІСТЬ РОКУ проводиться редакцією «Бізнес Рапорт» газети «Dziennik. Gazeta Prawna "за підтримки Польського Центру аналізу та сертифікації. Це найбільша в країні програма в підтримці якості. До участі залучаються дрібні і середні фірми, а головним критерієм оцінки є ставлення підприємства до питань забезпечення якості.

СУПЕР ПРОДУКТ

Організатор конкурсу СУПЕР ПРОДУКТ 2009 - Видавничий дім Bauer, що випускає щомісячний журнал для батьків «Mam dziecko / У мене дитина». У конкурсі беруть участь фірми-виробники та продавці товарів для дітей (у віці до 6 років), вагітних жінок, матерів і сімей з дітьми. Оцінюються продукти, тим чи іншим чином зарекомендували себе на ринку - напр. відрізняються високою якістю. Претендентів на нагороди відбирає журі.

ВИСТАВКА-ЯРМАРОК «Uroda»

ВИСТАВКА-ЯРМАРОК «Uroda» - це широкомасштабний захід, в якому беруть участь виробники та продавці професійної косметики, продуктів для макіяжу, засобів для догляду за нігтями і шкірою рук, для догляду за волоссям і укладання, а також фірми-постачальники обладнання для косметичних та перукарських салонів, соляріїв і кабінетів біовідновлення.

Нагороди, отримані фірмою Eveline Cosmetics:

- Золота медаль виставки-ярмарку «Uroda», Гданськ 2007 - Кращий продукт виствкі - серія МАГІЯ ОРХІДЕЇ

- Виставка-ярмарок «Uroda», Гданськ 2007 - серія SLIM EXTREME 3D PROFESSIONAL

- Виставка-ярмарок «Uroda», Гданськ 2006 - серія GOLD THERAPY

- Виставка-ярмарок «Uroda», Гданськ 20065 - серія ЛІФТІНГ - ТОЧНІСТЬ ЛАЗЕРА

- Виставка-ярмарок «Uroda», Гданськ 2004 - Кращий продукт виставки

- СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ у конкурсі-опитуванні споживачів «Кращий в Польщі» - серія ЛІФТІНГ - ТОЧНІСТЬ ЛАЗЕРА.

СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ у конкурсі-опитуванні споживачів «Кращий в Польщі» присуджується Товариством ім. Іполита Цегельського. Метою конкурсу є просування товарів і послуг, що надаються фірмами з країн-членів ЄС і користуються визнанням польських споживачів. Кращі товари та послуги определяются споживачами на підставі оцінки їх якості, корисних і смакових властивостей. Титул «Кращий в Польщі» поміщається на упаковку і є підтвердженням високої оцінки товару, групи товарів або високої якості послуг.

«Кращий в Польщі» 2009 - серія ЛІФТІНГ - ТОЧНІСТЬ ЛАЗЕРА

ПЕРЛИНА косметичному ринку

Конкурс ПЕРЛИНА косметичному ринку організовує редакція журналу «Wiadomości Kosmetyczne». Представлені на конкурс косметичні новинки, об'єднані в кілька категорій, оцінюються (за фотоматеріалами) з точки зору їхньої популярності і привабливості для споживачів - читачок журналу. Статуетки переможців отримують ті новинки, на рахунку яких оказивется найбільшу кількість відданих поребітелямі голосів.

ПЕРЛИНА косметичному ринку 2009 - за продукт SLIM EXTREME 3D - термоактивне моделююча сироватка: талія, живіт, сідниці

ПЕРЛИНА косметичному ринку 2009 - за продукт SCARLET - зволожуючий блиск для губ

КУЛЬТОВІ КОСМЕТИКА

Опитування організовує редакція галузевого видання «Kosmetyki» за участю журі, що складається з представників косметичної галузі. За статуетку борються найкращі косметичні засоби та процедури (7 категорій), доступні на польському ринку. Додатково щороку одну із статуеток вручають читачі журналу «Kosmetyki», тобто власники та співробітники косметичних магазинів.

КУЛЬТОВІ КОСМЕТИКА 2009 - за серію CAVIAR PRESTIGE - спеціальний приз

КУЛЬТОВІ КОСМЕТИКА 2009 - серія SLIM EXTREME 3D

КУЛЬТОВІ ПРОЦЕДУРА 2009 - серія SLIM EXTREME 3D PROFESSIONAL

КОСМЕТИЧНИЙ ОСКАР

Конкурс проводиться журналом «Kosmetyki» спільно з журі, що складається з десяти представників косметичної галузі. На конкурс представляється широка гама новинок. ОСКАР присуджується кращим продуктів та послуг, що користуються популярністю і попитом на польському ринку. З 2008 року замість ОСКАРА вручається приз КУЛЬТОВІ КОСМЕТИКА.

ОСКАР 2007 - за серію Креми для рук

ОСКАР 2006 - серія PEARL ELIXIR

ОСКАР 2005 - серія SLIM EXTREME 3D

ОСКАР 2004 - туші для вій 3D GLAM EFFECT

ЛАВР Консументи

ЛАВР Консументи - це широкомасштабна споживча програма, організована видавцями додатків газет «Gazeta Prawna» і «Rzeczpospolita». На конкурс представляюіся товари та послуги в рамках 300 галузевих категорій. Переможця визначають споживачі в ході опитувань, що проводяться по всій країні. Оцінюється популярність марки, якість товарів і послуг, думку і ступінь задоволеності споживачів. Нагороди отримують товари і послуги, які набрали найбільшу кількість голосів у ході опитувань.

ЛАВР Консументи 2007 - за серію SLIM EXTREME 3D

ЛАВР Консументи 2007 - за серію PEARL ELIXIR

ЛАВР Консументи 2007 - ВІДКРИТТЯ РОКУ - серія HOLIDAY LOOK

ЛАВР Консументи 2006 - серія SLIM EXTREME 3D

БЕСТСЕЛЕР РОКУ «TWÓJ STYL»

Нагорода присуджується щомісячним журналом «TWÓJ STYL» продуктам, які користуються найбільшим попитом у Польщі.

БЕСТСЕЛЕР РОКУ 2007 - серія Руки ступні

БЕСТСЕЛЕР РОКУ 2006 - продукт SLIM EXTREME 3D - сироватка проти целюліту

ДОСКОНАЛІСТЬ РОКУ «TWÓJ STYL»

Цей титул присуджується щомісячним журналом «TWÓJ STYL» вже більше 10 років. Косметичні препарати оцінюються за цілою низкою параметрів. До складу журі входять відомі особистості зі світу кінематографії, музики, моди, а також представники редакції, які протягом року тестують косметичні новинки, оцінюють їх ефективність, співвідношення ціни і якості окремих продуктів. Титул ДОСКОНАЛІСТЬ РОКУ присуджується тим продуктам, які отримують найвищу оцінку за всіма категоріями.