Смекни!
smekni.com

Цивільно-правові відносини між нотаріальними органами та юридичними і фізичними особами (стр. 12 из 16)

З А П О В І Д А Ю:

___________________________________________, «___» _____________ 19___року народження.

Зміст ст. ст. 1241, 1307 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.

Заповіт складено на прохання гр. ______________________ та з його слів нотаріусом у робочому приміщенні нотаріуса за адресою: місто Київ, вул. Червоноармійська, 13 год. 00 хв., і підписано в двох примірниках, з яких один залишається в справах приватного нотаріуса Іванової С.М., а другий - видається Заповідачу.

_______________________________________________________

_______________________________________________________

ПІДПИС: ____________________

Місто Київ, «_____» _________ 200__ року, цей заповіт посвідчено мною, Івановою Світланою Миколаївною, приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу.

Заповіт підписав гр. __________________________ у моїй присутності.

Особу заповідача гр. ______________ , встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за №

Сплачено плати згідно ст.31 Закону України "Про нотаріат"

Приватний нотаріус:

Додаток 7

ЗАПОВІТ

місто Харків, двадцять восьмого березня дві тисячі дев’ятого року.

Я, гр. Іванов Іван Іванович, ІдН: 1111111111, місце народження: м. Харків (паспорт МН 764567, виданий 28.09.2005 р. Київським МВ РВ ХМУ УМВС України в Харківській області, 11.11.1911 р.н.), що мешкаю за адресою: м. Харків, пр. Леніна, 111, кв. 1, володіючи вільно в повному обсязі українською мовою, розуміючи значення своїх дій, добровільно, без будь-якого насильства, примусу, як фізичного, так і морального, на випадок своєї смерті

роблю таке розпорядження:

все моє майно, де б воно не було і з чого б воно не складалось і взагалі все те, що мені буде належати та на що я за законом матиму право,

з а п о в і д а ю

гр.ПЕТРОВУ ПЕТРУ ПЕТРОВИЧУ, 22.11.1922 р.н., що мешкає за адресою: м. Харків, вул. Ленінградська, 125, кв. 12.

Зміст ст.ст. 1241, 1254, 1307 Цивільного кодексу України мені приватним нотаріусом роз`яснено.

Цей заповіт складено в приміщенні, що є робочим місцем приватного нотаріуса, о 12 годині 25 хвилин та підписано в двох примірниках, з яких перший примірник залишається на зберіганні у справах приватного нотаріуса, а другий — видається заповідачу.

Заповіт вчинено за допомогою технічних засобів, прочитано мною вголос та підписано мною особисто.

Підпис: ______________________________________

Двадцять восьмого березня дві тисячі дев’ятого року цей заповіт посвідчено мною, Чижовою Н.А., нотаріусом Харківського міського нотаріального округу.

Заповіт записаний мною, нотаріусом, зі слів Іванова Івана Івановича.

Заповіт до підписання прочитаний вголос заповідачем Івановим Іваном Івановичем і власноручно підписаний нею у моїй присутності.

Особу заповідача встановлено, дієздатність його (її) перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за

Cтягнуто плати за домовленістю, згідно з ст. 31 Закону України "Про нотаріат"

Приватний нотаріус Н.А. Чижова

Додаток 8

Заява на згоду на тимчасовий виїзд за кордон дитини

КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ

гр. _________________________________,

який зареєстрований за адресою:

м. _________, вул. _____________, буд.__, кв.__

гр. _________________________________,

яка зареєстрована за адресою:

м. __________, вул. ______________, буд.___, кв.__

ЗАЯВА

Ми батьки, ____________________,___________________, даємо згоду на тимчасовий виїзд за кордон до ______________ та назад на Україну нашого малолітнього сина ____________________, «___» ________ 19___ року народження, у супроводі ________________ («__» _________ 19__ р.нар.), у період з ______________ 200__ року по ______________ 200__ року, яка буде відповідати за його життя та здоров’я, якій дозволяємо вирішувати всі питання, пов’язані з перебуванням нашого сина за кордоном.

_________________ 200__ року.

Підписи_________________________________

________________________________

_____________________ дві тисячі ___________ року, місто Київ, Україна.

Я, Іванова Світлана Миколаївна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, засвідчую справжність підписів ______________________ , _____________________, які мешкають за адресою: м. _________, вул. _______________, буд.____, кв._____, котрі особисто з‘явилися до мене, відомі мені як особи, зазначені в цьому документі, підписали його у моїй присутності і належним чином підтвердили оформлення цього документу.

Зареєстровано в реєстрі за № ___________ , ______________

Стягнуто плати- згідно ст. 31 Закону України

“Про нотаріат”

Приватний нотаріус:

Додаток 9

ДОВІРЕНІСТЬ

місто Харків, вісімнадцятого квітня дві тисячі дев’ятого року.

Я, гр. Іванов Іван Іванович, ІдН: 1111111111 (паспорт МН 764567, виданий 28.09.2005 р. Київським МВ РВ ХМУ УМВС України в Харківській області, в якому у графі «Сімейний стан» є запис прореєстрацію шлюбу 13.11.1976 р. з гр. Фадєєвим О.І.), що мешкаю за адресою: м. Харків, вул. Арктики, 10, кв. 39, перебуваючи при здоровому глузді, ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій та їх правові наслідки, обізнаний із загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, повністю усвідомлюючи значення своїх дій та згідно власного вільного волевиявлення, котре відповідає моїй внутрішній волі, у відповідності до вимог ст. 244 Цивільного кодексу України на підставі укладеного з повіреним усного договору, цією довіреністю уповноважую гр. ПЕТРОВа ПЕТРа ПЕТРОВИЧа,що мешкає за адресою: м. Харків, вул. Ленінградська, 125, кв. 12,

розпоряджатися (продати, обміняти, здати в оренду тощо), слідкувати за технічнимстаном і проводити поточний ремонт належного мені на підставі технічного паспорту автомобіля ГЖ № 991111, виданого 04.09.1991р. МРЕВ УВС м. Харкова

АВТОМОБІЛЯ

q марка, модель – м412иЭ,

q рік випуску 1992,

q двигун – 3581110,

q кузов, шасі– 291104,

q реєстраційний номер – 1111оо,

в тому числі з правом керування при цьому, експлуатації, виїзду за кордон. В разі використання за межами України необхідно отримати в органах УДАІ відповідне свідоцтво про реєстрацію ТЗ на період поїздки закордон.

За даною довіреністю Повірений (-а,-і) уповноважений (-а,-і) сплачувати передбачені законодавством всі податки та збори, пов’язані з автомобілем та його відчуженням, а також податок з доходів фізичних осіб, передбачений Законом України “Про податок з доходів фізичних осіб”.

Для чого надаю йому (їй, їм) право: представляти мої інтереси в органах нотаріату, відповідних органах Державтоінспекції або в будь - яких інших установах, підприємствах та організаціях незалежно від їх підпорядкування і форм власності з усіх без винятку питань, пов’язаних з експлуатацією та відчуженням автомобіля, його переобладнанням (зміна типу і моделі автомобіля, кольору, заміну в установленому порядку двигуна, кузова, інших деталей), ремонтом, проходженням технічного огляду; оформлення документів на митницях, визначати на власний розсуд місце стоянки автомобіля; зняти автомобіль з обліку, якщо в тому буде потреба; одержати транзитні номери, подавати та одержувати необхідні довідки та документи, включаючи заяви, дублікат реєстраційного документа в разі його втрати, підписувати вищезазначені договори розпорядження та користування (в тому числі й договір оренди) автомобілем, одержувати належні мені за результатами згаданих угод грошові суми; у випадку спричинення автомобілю пошкодження іншими особами в результаті дорожньо-транспортної пригоди чи заподіяну шкоду повіреною особою іншим транспортнии засобам під час керування автомобілем як джерелом підвищеної небезпеки, укладати, якщо в тому буде необхідність, від мого імені угоди про відшкодування заподіяної шкоди, одержувати та сплачувати по таким угодам грошові суми у розмірах згідно із калькуляційними або за домовленістю, вчиняти також всі інші юридично значимі дії, пов’язані з цією довіреністю.

Довіреність видана терміном на три роки та дійсна до вісімнадцятого квітнядві тисячі дванадцятого року з правом передовіри повноважень третім особам та з правом використання автомобіля за межами України, з правом одержання у відповідному підрозділі ДАЇ на період поїздок за кордон Свідоцтва про реєстрацію автомобіля.

Зміст п.п. 4,5 ст. 203, 237-250, 1000-1010, 1187 Цивільного кодексу, ст. 60, 65, 74 Сімейного кодексу, п.1.2 ст. 1, ст. 7, 12 Закону України “Про податок з доходів фізичних осіб” мені нотаріусом роз’яснено..

Довіреність мною прочитана, її зміст мені зрозумілий і відповідає моїй волі.

Підпис: ______________________________________

Вісімнадцятого квітня дві тисячі дев’ятого року цю довіреність посвідчено мною, Чижовою Н.А., приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу.

Довіреність підписана гр. Івановим Іваном Івановичем у моїй присутності. Особу його (її)встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі

Стягнуто плати за домовленістю

Приватний нотаріус Н.А. Чижова

Додаток 10

Д О В І Р Е Н І С Т Ь

місто Харків, одинадцятого квітня дві тисячі дев’ятого року.

Я, гр. Іванов Іван Іванович, ІдН: 1111111111 (паспорт МН 764567, виданий 28.09.2005 р. Київським МВ РВ ХМУ УМВС України в Харківській області), що мешкаю за адресою: м. Харків, вул. Арктики, 10, кв. 39, цією довіреністю уповноважую гр. ПЕТРОВа ПЕТРа ПЕТРОВИЧа,що мешкає за адресою: м. Харків, вул. Ленінградська, 125, кв. 12,

вести мої справи в усіх без винятку судових, державних, органах місцевого самоврядування, правоохоронних, слідчих органах, органах виконавчої служби, судах будь-якої юрисдикції та інстанції, в т.ч. Апеляційному суді, Касаційному суді, Верховному суді України, Господарському суді, та інших установах України, користуючись усіма правами без будь-яких обмежень, що їх закон надає позивачеві, відповідачеві, третій особі, підозрюваному, обвинуваченому, підсудному та потерпілому, у тому числі з правами: пред’являти позов, закінчувати справи миром, визнавати або відмовлятися частково або повністю від позивних вимог, подавати скарги до вищих інстанцій, одержувати копії рішень, ухвал, виконавчих листів, пред’являти виконавчі листи до стягнення, одержувати присуджені гроші та майно.