Смекни!
smekni.com

Цивільно-правові відносини між нотаріальними органами та юридичними і фізичними особами (стр. 13 из 16)

Для чого надаю йому (їй, їм) право: робити від мого імені заяви як усні, так і письмові; підписувати будь-які документи, які стосуватимуться наданих довіреністю повноважень; одержувати, а також подавати від мого імені будь-які документи з метою виконання цієї довіреності; розписуватися за мене в разі необхідності, вести справи, пов’язані з порушенням належних мені прав, підписувати позовні заяви, включаючи представництво перед компетентними органами, суді та господарському суді, одержувати докази для суду, знайомитися з матеріалами цивільних справ, у яких я є стороною, та виконувати всі інші дії в межах та обсязі, передбачених законодавством для такого роду повноважень.

Довіреність видана терміном на три роки та дійсна до одинадцятого квітня дві тисячі дванадцятого року.

Зміст п.п. 4,5 ст. 203, 237-250, 1000-1010 Цивільного кодексу мені нотаріусом роз’яснено.

Довіреність мною прочитана, її зміст мені зрозумілий і відповідає моїй волі.

Підпис ______________ / /

місто Харків, одинадцятого квітня дві тисячі девۥятого року цю довіреність посвідчено мною, Чижовою Н.А., приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу.

Довіреність підписана гр. Івановим Іваном Івановичем у моїй присутності.

Особу його (її, їх) встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за №

Cтягнуто плати за домовленістю, згідно ст. 31 Закону України «Про нотаріат»

Приватний нотаріус Н.А.Чижова

Додаток 11

Заяви про прийняття спадщини за заповітом

______________ державна нотаріальна контора.

Заявник: громадянство, П.І.Б., рік народження,адреса, поштовий індекс, інші засоби зв'язку_.

ЗАЯВА

про прийняття спадщини за заповітом

Сьомого числа, квітня місяця, дві тисячі дев’ятого року, помер мій батько (П.І.Б.), який постійно проживав за адресою: ____________.

На випадок своєї смерті мій батько склав заповіт на моє ім’я, посвідчений 28 вересня 2006 року та зареєстрований за № _____, державним нотаріусом Першої Київської державної нотаріальної контори (П. ініціали)(або приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу (П. ініціали)).

Після його смерті відкрилася спадщина:

 двокімнатна квартира за адресою: ____________;

 ___________________________________________;

 ___________________________________________.

Відповідно до ч. 1 ст. 1223 ЦК України я, (П.І.Б.), маю право на спадкування за заповітом та бажаю прийняти спадкове майно.

Інших, окрім мене, спадкоємців у заповіті не призначено.

Спадкоємців, передбачених ст. 1241 ЦК України не має (або є моя неповнолітня сестра (дочка спадкодавця, П.І.Б.), яка мешкає за адресою: ____________).

Всі необхідні документи для отримання свідоцтва про право на спадщину за заповітом будуть додатково надані.

ДОДАТКИ:

- копія документу, що посвідчує особу;

- копія свідоцтва про народження заявника;

- оригінал (копія) заповіту;

- (бажано) копія свідоцтва про смерть.

Заявник __________________ (П. ініціали).

(Дата).

Засвідчений нотаріусом підпис заявника (якщо заява про прийняття спадщини за заповітом разом із доданими до неї копіями документів будуть відправлені цінним або рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

Додаток 12

Доручення на управління і розпорядження майном

ДОРУЧЕННЯ

Місто Чикаго, сімнадцяте жовтня двотисячного року.

Я, гр. Висоцький Сергій Миколайович, 01.01.1950 року народження, паспорт СК 373567, виданий 17.09.1999 р. органом 3USA2, який прописаний в Україні за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, буд. 27, кв. 125, і тимчасово мешкає в США за адресою: 5674 W. Chicago Ave., Chicago, IL 60622, та іменується в подальшому “Доручитель”, доручаю

гр. Траєвському Володимиру Карловичу, 12.05.1947 року народження, паспорт AE 679805, виданий 27.12.1997 р. органом 1235, який мешкає за адресою: м. Київ, вул. Братиславська, буд. 15, кв. 19, від мого імені

УПРАВЛЯТИ і РОЗПОРЯДЖАТИСЯ всім моїм майном, з чого б воно не складалось і де б не знаходилось, укладати всі не заборонені законом угоди по управлінню і розпорядженню майном: купувати, продавати, дарувати, приймати в дар, обмінювати, заставляти і приймати в заставу будівлі та інше майно, проводити розрахунки за укладеними угодами; приймати спадщину або відмовлятися від неї; отримувати належне мені майно, гроші (вклади), цінні папери, а також документи від усіх осіб, установ, підприємств, організацій, в тому числі з відділень ощадних та інших банків України, поштових відділень зв'язку і телеграфу на всіх підставах, одержувати поштову, телеграфну та іншу кореспонденцію, в тому ж числі грошову і посилочну, вести від мого імені справи у всіх державних, комерційних та громадських організаціях, а також мої справи у всіх судах з усіма правами, які надані законом позивачу, відповідачу, третій особі та потерпілому, в тому ж числі з правом визнання або відмови повністю або частково від позовних вимог, зміни предмету позову, укладання мирових угод, оскарження рішення суду, отримання або пред'явлення виконавчих документів до виконання, отримання майна або грошей.

Доручення видане без права передоручення терміном на три роки і дійсне до сімнадцятого жовтня дві тисячі третього року.

Підпис: _____________________ (Висоцький С.М.)

Місто Чикаго, 17 жовтня 2000 року, це доручення посвідчено мною, ____________ _________________________________ — консулом Генерального консульства України в м. Чикаго.

Доручення підписав гр. Висоцький Сергій Миколайович у моїй присутності.

Особу його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за номером _______________.

Консульський збір стягнуто.

Консул

Додаток 13

Доручення на продаж квартири(в т.ч. від імені неповнолітнього)

ДОРУЧЕННЯ

Місто Чикаго, сімнадцятого травня дві тисячі першого року.

Я, гр. Рудько Катерина Федорівна, 01.01.1950 року народження, яка діє від імені і як законний представник на підставі дозволу опікунської ради Печорської районної державної адміністрації м. Києва, 24 листопада 1995 року за номером 1415/6-27, від імені свого неповнолітнього сина Рудька Сергія Петровича, 17 лютого 1983 року народження, які прописані в Україні за адресою: м. Київ, вул. Немировича-Данченка, буд. 14, кв. 30, і тимчасово мешкають в США за адресою: 5674 W. Chicago Ave., Chicago, IL 60622, а також гр. Рудько Петро Миколайович, 01.04.1949 року народження, що мешкає за адресою: м. Київ, пр. 40-річчя Жовтня, буд. 98/2, кв. 59, та гр. Алєйнікова Олена Олександрівна, 04.07.1958 року народження, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Немировича-Данченка, буд. 14, кв. 30, доручаємо

гр. Нікуліну Евгенію Аркадійовичу, 01.01.1960 року народження, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Івана Клименка, буд. 28, кв. 11,

від нашого імені продати за ціну і на умовах за його розсудом належну нам на праві власності квартиру, котра знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Немировича-Данченка, буд. 14 (чотирнадцять), кв. 30 (тридцять).

Для цього надаємо йому право: подавати від нашого імені заяви, одержувати необхідні довідки, документи, підписати договір купівлі-продажу, підписуватись за нас, одержати належні нам гроші і робити всі інші дії, пов'язані з цим дорученням.

Доручення видане без права передоручення.

Доручення дійсне до сімнадцятого травня дві тисячі четвертого року.

Підписи: _________________________ (Рудько К.Ф.)

_________________________ (Рудько П.М.)

______________________ (Алєйнікова О.О.)

Місто Чикаго, 17 травня 2001 року, це доручення посвідчено мною, ____________ _________________________________ — консулом Генерального консульства України в м. Чикаго.

Доручення підписали гр. Рудько Катерина Федорівна, що діє від свого імені і як законний представник від імені свого неповнолітнього сина Рудька Сергія Петровича, 7 лютого 1983 року народження, гр. Рудько Петро Миколайович, гр. Алєйнікова Олена Олександрівна в моїй присутності.

Особи їхні встановлено, дієздатність та повноваження законного представника гр. Рудько Катерини Федорівни перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за номером _______________.

Консульський збір стягнуто.

Консул

Додаток 14

Доручення для дій від імені неповнолітнього

ДОРУЧЕННЯ

Місто Чикаго, сімнадцяте жовтня двотисячного року.

Я, гр. Войтушенко Ольга Олександрівна, 01.01.1950 року народження, яка прописана в Україні за адресою: м. Київ, вул. Блюхера, буд. 5, кв. 62, і мешкає в США за адресою: 789 N. Drive, Apt. #34, Chicago, IL 60622, та діє як законний представник від імені свого неповнолітнього сина гр. Пластовця Артура Олександровича, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Блюхера, буд. 5, кв. 62, 29 червня 1987 року народження, доручаю

гр. Войтушенку Петру Олександровичу, 01.01.1945 року народження, що мешкає за адресою: м. Київ, пр. Воз'єднання, буд. 26/2, кв. 44, від мого імені та від імені неповнолітнього вкласти в Акціонерне товариство відкритого типу “УКРНІЇПЛАСТМАШС” належний гр. Пластовцю Артуру Олександровичу приватизаційний майновий сертифікат, серія КЇ № 1143174, вид. 24 жовтня 1995 року Ощадбанком України, відділення 5395/0522, і одержати акції, виписані на ім'я Пластовця Артура Олександровича.

Для цього надаю йому право: подавати від імені Пластовця Артура Олександровича заяви. Одержувати необхідні довідки, документи, підписуватись за гр. Пластовця Артура Олександровича і виконувати усі інші дії, пов'язані з цим дорученням.