Смекни!
smekni.com

Проблеми діловодства на сторінках журналу "Кадровик України" (стр. 8 из 8)

Дата Підпис заявника

Додаток 17

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ярощук Андрій Васильович, народився 15 грудня 1963 року в селі Соснівка Уманського району Черкаської області. У 1970 р. пішов до школи. Закінчив школу в 1980 р. із золотою медаллю.

У1980 році вступив на фінансово-економічний факультет Київського інституту народного господарства і закінчив його у 1985 році, здобувши спеціальність економіст.

З 1991 по 1992 рік працював у Жовтневому відділенні держбанку м. Києва. З 1993 р. працюю в департаменті бухгалтерського обліку НБУ на посаді головного економіста відділу методології.

У1991 році закінчив трирічні міські курси англійської мови.

Склад сім "і:

мати - Стеценко Стефанія Василівна, пенсіонер;

дружина - Ярощук Марія Степанівна, учитель хімії середньої школи № 45 м. Києва;

дочка - Ярощук Світлана Андріївна, навчається у 7 класі середньої школи № 88 м. Києва.

22 жовтня 2000 р. Ярощук А.В.

Додаток 18

___________________________________

(назва підприємства)

___________________________________

(назва структурного підрозділу)

НОМЕНКЛАТУРА СПРАВИ №______

на 20_____р.

Індекс справи Заголовок справи (тому,частини) Кількість справ(томів, частин) Строк зберігання справи (тому,частини) і номер статті за Переліком Примітки

_________________________________ _______________

(посада керівника структурного підрозділу) (підпис) (ініціали, прізвище)

ПОГОДЖЕНО:

______________________________________ __________________

(посада керівника архівного підрозділу) (підпис) (ініціали, прізвище)

___________________ (дата)

Додаток 19

Шановна Ірино Петрівно!

Знаємо, що Ви шукаєте працівника на посаду______________. Дозвольте рекомендувати Вам пані Омельченко Олександру Вікторівну, з якою ми знайомі вже протягом трьох років. Ми працювали з нею в Банку "Ресурс", де вона пройшла шлях від провідного спеціаліста до начальника служби діловодства.

За час роботи пані Олександра виявила себе з найкращого боку. Вона принципова, уважна до колег, професійно підготовлена, вміє самостійно приймати рішення, любить свою роботу. Брала участь у складанні Інструкції з діловодства, посадових інструкцій працівників відділу, провела 5 семінарів з діловодства для працівників Банку та організовувала семінари підвищення кваліфікації працівників разом з навчальними центрами. Має досвід редагування текстів нормативних і розпорядчих документів.

Гадаю, що, прийнявши на роботу Омельченко Олександру, Ви зробите правильний вибір.

З повагою

Начальник управління справами

Банку "Ресурс" Довбуш О.Д. Довбуш

Додаток 20

Форма обкладинки справи

Код державної архівної установи, архівногоВідділу міської ради____________________Код установи
___________________________________________________________________________________________________________ Ф. №__________________________Оп. №_____________________Справа №___________________
(Найменування державної архівної установи, архівного відділу міської ради) ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________(Найменування підприємства і структурного підрозділу)______ СПРАВА № _____________ ТОМ №_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________(Заголовок справи)_________________________________________________________________(дата)________________________ На __________аркуш.Ф. №______________ Зберігати__________Оп. №_______________Справа№_________________________________________________________________________________