Смекни!
smekni.com

Аналіз та шляхи покращення позиції підприємства на світовому ринку (на прикладі дочірньої компанії "Українська горілочна компанія NEMIROFF") (стр. 21 из 22)

NEMІROFF: ВПЕРШЕ НА СВІТОВІЙ СПОРТИВНІЙ АРЕНІ В США

09 Серпня 2004

Компанія Nemіroff вже понад 5 років є спонсором найяскравіших подій в сфері професійного боксу, заслужено лідирує в цьому напрямку. Вихід на світову арену став черговим підтвердженням її високого статусу. Nemіroff першим серед компаній країн СНД виступив одним з головних спонсорів ряду знакових у світі професійного боксу двобоїв.

Перші три з них відбулися в США в липні-серпні 2004р. і стали іспитом для справжніх чоловіків. Таке загострення пристрастей навряд чи можна побачити де-небудь ще. Адже коли на ринзі двоє кращих із кращих виборюють звання за титул чемпіона, іншій частині людства залишається лише захоплено спостерігати. Спочатку за титул чемпіона світу за версією WBC боролися Артуро Гаті і Леонард Дорін. На радість вдячним шанувальникам, у нелегкій боротьбі в другому раунді перемогу одержав Гаті.

Другий двобій викликав ще більшу цікавість. Майк Тайсон, відомий як Залізний Майк, і Дені Уїльямс боролися за перемогу і симпатії глядачів усього світу. Для усіх стала несподіванкою перемога Уільямса нокаутом у четвертому раунді цього бою суперваговиків. Поразка Тайсона стала справжньою сенсацією, і тепер невідомо, чи повернеться взагалі темношкірий боксер на ринг.

А 7 серпня 2004р. титул чемпіона світу за версією WBO у не менш яскравому і навіть напруженішому, ніж два попередні, двобої виборювали Аселіно Фрейтас і Діего Коралес. Саме останній став переможцем-чемпіоном.

12 грудня 2004р. відбувся ще один бій, спонсором якого виступила компанія Nemіroff: за титул Чемпіона Світу WBC у суперважкій вазі боролися Віталій Кличко і Дені Уїльямс. Причому цей двобій по-справжньому порадував як українських, так і американських шанувальників боксу не лише перемогою Віталія у восьмому раунді технічним нокаутом, але і своєю видовищністю.

А 23 квітня 2005р. у німецькому Дортмунді здобув перемогу в рейтинговому бої між визнаними майстрами боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко. За дев’ять хвилин до закінчення четвертого раунду технічним нокаутом він поборов кубинського боксера Елісео Кастильо, який не знав до цього гіркоти поразок і уславився своїми 18 перемогами і всього лише 1 нічиєю.

Бої такого рівня транслюються в 106 країнах світу, в тому числі в Україні і Росії. За чинними правилами, при проведенні знакових боксерських двобоїв до співробітництва залучається не більше 3-4 спонсорів, у тому числі, телеканал, що має ексклюзивне право на трансляцію двобою, і заклад, що надає приміщення під проведення боїв.

Загальновідомо, що вартість участі в таких проектах є дуже високою, і можливість зайняти світовий рекламний майданчик надається лише компаніям, що підтвердили імідж серйозного світового бренду. А компанія Nemіroff за результатами вже двох років поспіль - 2003р. і 2004р. - не лише одержала такий статус, але й посіла першу позицію у світі за динамікою розвитку. Так що Nemіroff - абсолютний чемпіон в усьому світі!

80 ДНІВ НАВКОЛО СВІТУ РАЗОМ З NEMІROFF

06 Серпня 2004

5 серпня 2004р. стартував унікальний телевізійний проект „80 днів навколо світу" - кругосвітня подорож на мотоциклі. Головні герої - майстер спорту з мототуризму Роман Мартинюк і журналіст „Нового каналу” Сергій Дзюба. Напарники планували подолати 40 000 кілометрів на одному мотоциклі, перетинаючи Європу до Португалії, а далі на них чекали Марокко, Мексика, США, Канада, Росія, Китай, Іран, країни Середньої Азії...

Подія не для слабкодухих! Боротьба зі стихією, нестатками, але, насамперед, із самим собою! В ім’я нашої країни! Nemіroff став генеральним партнером акції, оскільки завжди підтримує оригінальні, ексклюзивні проекти, спрямовані на популяризацію України, української культури і традицій у світі.

Насправді мотопробіг навколо „кульки" тривав 72 дня, а проїхали наші мандрівники на мотоциклі „Ракета Футонг” загалом 46 000 кілометрів. За пригодами сміливців на сайті www.80days. novy. tv у режимі on-lіne спостерігали десятки тисяч українців. Ще мільйони дізнавалися про пригоди хлопців з телевізійних спецрепортажів „Нового каналу".

Вже в дорозі Роману і Сергію доводилося змінювати маршрут через складні погодні умови, а найдраматичнішим, мабуть, став вибір Китаю замість Аляски - хлопці вирішили, що так їм вдасться уникнути подорожі по снігу. Але в Китаї українських мандрівників спіткала непередбачена і практично нездоланна перешкода: буквально напередодні ця країна впровадила ембарго на ввіз техніки, яка вже була у користуванні. До того ж з’ясувалося, що подорожувати по Китаю можна лише за наявності спеціального дозволу й у супроводі представника влади. У цій ситуації Роман Мартинюк вирішив купити новий мотоцикл, щоб продовжити подорож, а Сергій Дзюба повернувся на поїзді до рідного Києва.

Результатом цього суперпроекту став новий рекорд СНД з подолання відстаней на мотоциклі. А, крім того, під час подорожі мотоцикл хлопців прикрашали три прапори - України, „Нового каналу” і нашої компанії. І в кожну країну вони, як прапори, несли філософію справжніх українців, яких не лякають ніяки труднощі, дух яких так само сильний і міцний, як продукція Nemіroff!

NEMІROFF - ПЕРШИЙ МІЖНАРОДНИЙ СПОНСОР „ЄВРОБАЧЕННЯ-2005”

13 Грудня 2004

Цілий рік українці з нетерпінням чекали на цю подію, і от, нарешті, дочекалися! Навіть ті, хто до перемоги Руслани на „Євробаченні” у 2004р. абсолютно нічого не знав про цей пісенний конкурс, з непідробною увагою стежили за його підготовкою і проведенням в Україні.

Знаковим стало те, що вперше в історії вітчизняного бізнесу і вперше в історії самого конкурсу міжнародним спонсором проекту такого високого рівня стала саме Українська горілчана компанія Nemіroff, відома своєю підтримкою найвизначніших міжнародних проектів у світі мистецтва, моди і спорту.

Цікавість Nemіroff до цієї події світового масштабу є закономірною. Компанія йшла до спонсорства таких проектів з 1997р., відколи закладався фундамент всесвітньої популярності Nemіroff. Кращі професійні боксерські двобої, гастролі всесвітньо відомих виконавців і груп, яскраві fashіon-шоу - все це було своєрідними сходинками до участі в „Євробаченні-2005".

Україна - демократична держава, що активно розвиває свою економіку і дбайливо зберігає національні традиції. І Nemіroff завжди прагнув підтримувати високий імідж нашої країни на світовому рівні. А завдяки конкурсові „Євробачення-2005" гостям з різних країн і мільйонам телеглядачів в усьому світі наша країна стала ближчою і зрозумілішою. Компанія Nemіroff доклала максимум зусиль, щоб українська сторінка в 50-річній історії конкурсу була найяскравою і такою, що запам’ятовується.

Окрім іншого, компанією було організовано безліч розваг у рамках проекту, зокрема, в промозоні „Біля фонтану" всі охочі могли сфотографуватися на фоні символіки й атрибутики „Євробачення-2005", взяти участь у конкурсах і розіграшах призів, здійснити подорож в середину пляшки Nemіroff. А особливим гостем конкурсу став всесвітньо відомий французький модельєр Жан-Поль Готьє - давній і відданий шанувальник „Євро бачення”, який вперше відвідав нашу країну на запрошення компанії Nemіroff.

Після урочистого оголошення імені переможниці пісенного конкурсу „Євробачення-2005" (нею стала гречанка Хелена Папаризу з піснею „My Number One”), вручення їй призу конкурсу „Євробачення” і спеціального призу Президента України Віктора Ющенка, на прес-конференції Хелена Папаризу одержала також корпоративний приз „Nemіroff Award" з рук президента УГК Nemіroff Якова Грібова. Це перший в історії „Євробачення” випадок, коли комерційна структура одержала можливість вручити переможцеві пісенного конкурсу „Євробачення” свій спеціальний приз. Його було виконано зі спеціального сплаву, вкритого позолотою, з елементами зі срібла і декоруванням холодною емаллю. Нагорода покликана уособлювати велич Музики, злиття Краси звучання музичних інструментів і Таланту Людини, а також прагнення і волю до перемоги.

Не забула компанія і майстрів гострого журналістського пера: спеціально для них компанія Nemіroff оголосила Міжнародний журналістський конкурс „Золота папороть", взяти участь у якому змогли представники друкованих і електронних ЗМІ з усього світу, які пишуть про „Євробачення".

А 22 жовтня 2005р. перший міжнародний спонсор пісенного конкурсу „Євробачення”, компанія Nemіroff виступила також генеральним спонсором мегаконцерту „Congratulatіons” („Поздоровлення”), присвяченого 50-річному ювілею „Євробачення”. Цей мегаконцерт відбувся у Копенгагені (Данія) у концертному залі „Форум”, а свідками грандіозного двогодинного шоу стали телеглядачі понад 25 країн Європи.

NEMІROFF: СТАРТ КАМПАНІЇ У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ

03 Серпня 2006

Після визнання „Горілкою №3 у світі" авторитетним рейтингом Світового Клуба Мільйонерів журналу „Drіnks Іnternatіonal" (http://www.drіnksіnt.com), Nemіroff розпочинає „алкогольний сезон" промокампанією у Великій Британії.

27 і 28 липня 2006р. стартувала нова кампанія з просування Nemіroff на островах Туманного Альбіону.

Серед країн Об’єднаного Королівства 60% шанувальників горілки припадає на населення Шотландії. Тому подія, що відкриває серію заходів і вечірок у рамках кампанії, відбулася в барі „Blue Dog" у Глазго під егідою супер-преміальної білої горілки Lex Vodka. Варто сказати, що „Blue Dog" було визнано „Кращим новим баром 2004-го року” і кращим у номінації „Bar Tender’2005” на думку журналу „Theme", він номінувався як „Кращий бар року” за версією журналу „Dram" і потрапив до списку обраних закладів, що їх рекомендує канал MTV.

Увесь вечір гості насолоджувалися живою музикою, приємним спокійним спілкуванням і, звичайно ж, Lex Vodka від Nemіroff, що припала до смаку всім учасникам презентації.

День потому - у п’ятницю 28 липня - у трьох найкращих коктейль-барах Глазго стартувала серія вечірок, присвячених іншій унікальній горілці компанії Nemіroff - „Українській медовій з перцем".