Смекни!
smekni.com

Аналіз та шляхи покращення позиції підприємства на світовому ринку (на прикладі дочірньої компанії "Українська горілочна компанія NEMIROFF") (стр. 22 из 22)

Чарівні дівчата-промоутери з команди Nemіroff пропонували гостям особливий спосіб споживання легендарної смакової горілки, що поєднує м’якість меду і пікантність перцю чилі: гості куштували її охолодженою, закушуючи шматочками полуниці або яблука, зануривши перед тим їх у ванільну цукрову пудру. Таким новим нестандартним підходом до споживання смакових горілок Nemіroff вдалося приємно здивувати навіть найспокушеніших гурманів.

Після набуття високого статусу „Горілки №3 у світі" і отримання Золотих медалей дегустаційних конкурсів у таких країнах, як США і Росія, Nemіroff робить наступний крок, зосереджуючи свою увагу на ринку Великої Британії як одному з десяти найбільших за споживанням горілки у світі. Зараз міжнародний бренд планує розпочати реалізацію своєї національної програми, спрямованої на подальше просування продукції Nemіroff в Об’єднаному Королівстві і розширення її представленості у роздрібній торгівлі Англії, Шотландії. Програма складається з дегустації, семінарів для барменів, спонсорства вечірок та інших заходів, а також має на меті тісну співпрацю з представниками національної і регіональної гуртової торгівлі і мережами каналу КаБаРе (кафе-бари-ресторани).

Андрій Разумний, Директор з маркетингу Української горілчаної компанії Nemіroff: „Команда наших фахівців і наших партнерів у Великій Британії упродовж усіх минулих років присутності Nemіroff на цьому ринку отримували чудові відгуки від представників барів, ресторанів і представників торгівлі загалом. Таким чином, ми можемо стверджувати, що наші очікування від кампанії, що розпочалася, виправдано тією позитивною реакцією у відповідь, що ми її отримали щодо наших брендів-лідерів - супер-преміальної Lex та унікальної „Української медової з перцем".

" Останні новини

NEMIROFF „УКРАЇНСЬКА БЕРЕЗОВА ОСОБЛИВА” - СРІБНИЙ НЕКТАР УКРАЇНИ

17 Серпня 2006

17 серпня 2006р. стали відомі результати третього дегустаційного конкурсу Іnternatіonal Spіrіts Award 2006 (ІSW, Німеччина), які буде опубліковано в офіційному бюлетені конкурсу у вересні цього року. Єдиною українською горілкою, яка отримала високу оцінку за якість та смакові характеристики і яку було нагороджено срібною медаллю ІSW, стала Nemіroff „Українська березова особлива". Особливе враження на експертів справив смак української горілки - „добре збалансований з легкими фруктовими відтінками", як вони його оцінили.

За свіжий та легкий фруктовий післясмак, за елегантний „березовий” дизайн етикетки й отриману нагороду експертне журі конкурсу неофіційно назвали фіналістку „срібним нектаром України".

За правилами ІSW під час оголошення результатів дегустації, що відбувається методом „сліпого тестування”, оголошуються назви лише переможців - золотих, срібних і бронзових „медалістів". Серед фіналістів цього року, крім ТМ Nemіroff, такі преміальні горілчані марки, як Smіrnoff (США), Gorbatschow (Німеччина), 42 Below (Нова Зеландія) та ін.

Натхненником і організатором Іnternatіonal Spіrіts Award є Міжнародна винна академія MUNDUSvіnі (MUNDUSvіnі Іnternatіonal Wіne Academy, Німеччина). Цього року в німецькому місті Нойштадт конкурс ІSW відбувся втретє. У ньому взяли участь понад 400 алкогольний брендів з різних країн світу.

У рамках ІSW дегустуються й оцінюються такі категорії напоїв: так званий „прозорий алкоголь", вироблений із зернового або картопляного спирту (у тому числі, білі і „кольорові” горілки), віскі (ірландський, шотландський віскі, бурбон), ром, бренді, лікери, настоянки, а також вермути, мадера і шері.

Оцінка напоїв, заявлених на конкурс, виробляється журі в складі шести експертів міжнародного і національного рівня, що представляють різні напрямки алкогольного бізнесу: від виробництва і дистрибуції алкогольних напоїв до каналу збуту Кабаре (кафе, бари, ресторани). Параметри оцінки, що виставляється по 100-бальній шкалі, - зовнішній вигляд напою (колір і прозорість), його аромат (чистота і відповідність стандартам для категорії даного напою), і звичайно сам смак (його гармонійність, приємність, а також відповідність іншим характеристикам напою). Продукція брендов-конкурсантів обов'язково проходить ряд спеціально розроблених фізичних і хімічних тестів. Для них виділяється близько 5% продукції кожної ТМ, наданої для дегустації.

"Останні новини

У БОЛГАРІЇ СТАРТУВАВ „ПЛЯЖНИЙ МАРАФОН NEMIROFF VODKA”

01 Серпня 2006

26 липня 2006р. на узбережжі сонячної Болгарії стартувала акція під назвою „Пляжний марафон Nemіroff vodka". Упродовж місяця всі жителі і гості 12-ти найбільших болгарських курортних міст зможуть взяти участь у „Пляжному марафоні", який відбудеться в усіх модних молодіжних барах і клубах узбережжя.

Компанія Nemіroff добре підготувалася до туристичного сезону в країнах, що ваблять охочих відпочити з усього світу. Серед них і Болгарія, така принадна для громадян країн СНД, Східної та Центральної Європи. Було досягнуто домовленостей про співпрацю з кращими розважальних закладами узбережжя, що зробили свій вибір на користь горілок Nemіroff. Серед них, наприклад, і VIP-клуб Avangard у Варні, який відсвяткував своє відкриття в червні цього року. Грандіозне торжество з цього приводу відбулося за підтримки Nemіroff, який є партнером клуба і який представлено у ньому різноманітним асортиментом продукції.

Отже, промо-команда Nemіroff у складі 14-ти чарівних дівчат уже розпочала свою роботу в кращих закладах Сонячного Берега, Несебара, Приморско, Созопола, Китена, Лозенца, Бургаса, Варни, Золотих Пісків, Албени, Дружби й Обзора.

Щоб стати „марафонцем", потрібно просто покуштувати чарку однієї із запропонованих горілок від Nemіroff - „Української березової особливої”, „Української медової з перцем” або „Оригінальної" (відомої в народі як „чорний Nemіroff”). А „марафоном” акція називається тому, що чим більше ви замовляєте, тим більше і кращі призи ви отримуєте! Так, можна розпочати з приємних дрібничок - ручок, запальничок, кепок, а дійти до чудових футболок, плавок і купальників! А що ще потрібно тоді, коли перебуваєш на відмінному пляжному відпочинку?

Андрій Разумний, Директор з маркетингу Української горілчаної компанії Nemіroff: „Цілями акції „Пляжний марафон Nemіroff vodka" ми бачимо збільшення представленості і знання бренда на ринку Болгарії, формування лояльності кінцевих споживачів, а також зміцнення міжнародного статусу бренда Nemіroff".