Смекни!
smekni.com

Розвиток готельної індустрії в Португалії (стр. 4 из 7)

Незважаючи на значний список історичних особистостей, що зупиняються тут в той чи інший час, особливою гордістю для готелю став приїзд англійської канцлера Вінстона Черчілля в 1949 році. Знаменитий державний діяч, символ того часу, провів кілька тижнів у Reid's Palace, насолоджуючись старомодним шармом і самотою. Його ім'ям названий кращий Suite готелю.

Час іде, а Reid's залишається великим веселим будинком, де гості, які стали близькими друзями, проводять неквапливі канікули в затишній атмосфері.

Місце розташування:

Готель Reid's Palace розташований на мисі високо над водами Атлантичного океану, відкриваючи погляду гостей екзотичну природу острова Мадейра. З того моменту як готель вперше розкрив свої двері в 1891 році, він по праву вважається символом Мадейри. Reid's Palace знаходиться в оточенні 10 акрів квітучих садів, де виноградні лози перемежовуються з пишною геранню, розкішним гибискусом і ароматним шавлією. Готель дбайливо зберігає традиції елегантності, старомодного шарму і чемності.

У власному саду готелю багато унікальних рослин: драконове дерево, кактуси, які цвітуть у нічний час і нефритові виноградники. У розпорядженні гостей три басейни, один з яких, вирубаний в скелях і заповнюється океанічної водою під час припливів, салон краси, який пропонує розслаблюючі процедури. Спеціальна дитячий майданчик з міні-басейн та програми «Fun at Reid's» доставлять задоволення малюкам.

Reid's Palace знаменитий своїм післяобіднім чаєм і багатим розмаїттям страв зі свіжої риби. Зупинившись тут, обов'язково спробуйте мадеру - знамените вино, вироблене на острові. Дегустацію можна влаштувати в старовинному погребі в центрі міста або в готелі, на терасі Вашого номера, насолоджуючись заходом і амфітеатром вогнів, мерехтливих над затокою Фуншал.

Глибоководна рибалка на блакитного Марлін - розвага, яке користується великою популярністю серед гостей готелю, також як гольф, теніс і віндсерфінг. Досвідчений капітан допоможе заманити і зловити одну з морських риб, у великій кількості мешкають біля берегів острова.

Кількість номерів:

163 номери, з них 86 номерів в головному будинку, 78 номерів в крилі з виглядом в сад, 98 об'єднаних номери.

- 18 Classic Double / Twin Rooms;

- Superior Double / Twin Rooms (21 кімната в головній будівлі та 49 кімнат у Garden Wing);

- Premier Double / Twin Rooms (10 кімнат у головній будівлі і 16 кімнат у Garden Wing);

- Junior Suites (13 номерів в головному будинку і 7 номерів у Garden Wing);

- Superior Suites (2 номери в головній будівлі та 6 номерів в Garden Wing);

- 4 Executive Suites;

- 2 Churchill and GBShaw Suites (Presidential).

Опис номерів:

У всіх номерах є:

- Кондиціонер;

- Індивідуальний сейф;

- Кабельне ТБ;

- Відео;

- Пряма телефонна лінія;

- Міні-бар;

- В кімнатах Classic (double / twin rooms) і в кімнатах Junior Suites додаткова ліжко не ставиться.

Classic Double / Twin Rooms - близько 23-27 m² (247,5-291 метрів над рівнем моря). Всі кімнати цієї категорії розташовані у східній частині Головної будівлі готелю. Більшість кімнат було нещодавно оновлено. Свіжі відтінки декору гармонійно поєднуються зі старовинними меблями, виконаними з натурального дерева. У кожній кімнаті простежується традиційний англо-португальський стиль. З французьких вікон відривається бічний вид на море. Високі стелі дозволяють свіжому морському повітрю з Атлантики наповнити простір.

Superior Double / Twin Rooms - близько 27-32 m² (291-344,5 метрів над рівнем моря). Кімнати, розташовані в головній будівлі, були нещодавно оновлені, більшість з них виконані в тому ж стилі,що кімнати Classic. У кімнатах розташованих на 2 і 3 поверхах Garden Wing акцент ставиться на простір і сонячне світло. Свіжість у декорі кімнат підкреслена тоном завіс і килимів, який відповідають кольору дерев'яних меблів. Номери, розташовані на першому поверсі значно більше за метражем і мають просторі тераси з виходом в сад готелю. З більшості кімната відкривається бічний вид на океан та / або посвідка на ботанічні сади готелю.

Premier Double / Twin Rooms - близько 27-32 m² (291-344,5 метрів над рівнем моря). Кімнати, розташовані в головній будівлі, були нещодавно оновлені, більшість з них виконані в тому ж стилі, що кімнати Classic. Номери цієї категорії відрізняються за розміром від кімнат Superior. З вікон більшості з них відкривається панорамний вид на океан. Решта кімнат мають бічній вид на океан і ботанічні сади готелю.

Junior Suites - Близько 35-40 m² (377 - 430,5 метрів над рівнем моря). Більшість кімнат цієї категорії розташовані в Головній будівлі. У розпорядженні гостей простора кімната з виділеною зоною вітальні. Кімнати відрізняються елегантністю внутрішнього декору. Більшість нещодавно оновлені. Розташувавшись на просторому балконі, гості можуть насолодитися панорамним видом на Атлантику. Ванні кімнати, декоровані традиційної португальської керамікою, просторі і світлі.

Superior Suites - близько 40-45 m² (430,5 - 484 метрів над рівнем моря). Більшість кімнат цієї категорії розташовані в крилі з виглядом в сад. У розпорядженні гостей дві кімнати: простора спальня з ліжками king або twin і вітальня, в якій розташовані м'які крісла і диван.З вікон сьюта відкривається прекрасний вид на океан і сади готелю.

Executive Suites - близько 60 m² (538-592 метрів над рівнем моря). Розташовані в Головній будівлі готелю, номери цієї категорії складаються з двох кімнат: просторої спальнею і вітальнею. Деякі номери мають у своєму розпорядженні невелику кухню. Два suite були відкриті в 2001 році і розташовані в приватній частині готелю, один над іншим. Чудовий вид на ботанічні сади готелю і океан вражає гостей цих кімнат. Свіжі відтінки декору гармонійно поєднуються зі старовинними меблями, виконаними з натурального дерева. У кожній кімнаті простежується традиційний англо-португальський стиль. Просторі ванні кімнати декоровані традиційної португальської керамікою. Всі чотири кімнати розташовують просторими балконами.

Churchill and G. B.Shaw Suites (Presidential) - близько 60 - 65 m² (646 метрів над рівнем моря). Обидва номери розташовані в Головній будівлі готелю. Кімнати поєднують в собі традиційну елегантність і сучасне технічне оснащення. Покривала, розшиті вручну, старовинні бронзові лампи з шовковими абажурами, китайські комоди з червоного дерева, оригінали гравюр - все продумано до дрібниць і наповнене бажанням доставити радість навіть найвибагливішому гостю. Високі стелі дозволяють свіжому морському повітрю наповнити простір. Ванні кімнати, декоровані традиційної португальської керамікою, просторі і світлі. У номерах є невелика кухня і гостьовий туалет. Розташувавшись на просторому балконі, гості можуть насолодитися панорамним видом на Атлантику.

Інфраструктура готелю:

- Бібліотека;

- Магазин сувенірів;

- Чайна тераса;

- Reception;

- Автостоянка.

Платний сервіс:

- Прокат відео фільмів, нагороджених Оскаром;

- Хімчистка і пральня;

- Організація екскурсій.

Басейни: У готелі Reid's Palace 3 басейни. Два басейни розташовані на верхньому рівні. Маленький басейн наповнений прісною водою,а великий - морський. Вода в басейнах підігрівається до 24-29 º С.

Третій басейн вирубаний у скелі на рівні моря і заповнюється морською водою під час припливів. З цього басейну є прямий доступ в океан. Таким чином, у гостей готелю є можливість вибрати для себе найбільш комфортні умови для купання. Басейни відкриті з 7.00 до 19.00.

Фітнес центр:

Прекрасно оснащений фітнес центр площею 46 м² радий запропонувати своїм гостям сучасні тренажери, спрямовані на роботи всіх груп м'язів. Звідси є вихід в сауну і парну.

Уроки танців:

З часів перебування в Reid's Palace Бернарда Шоу, в готелі збереглася традиція уроків танців. Вчитель танців буде радий розучити танцювальні па, які гості зможуть продемонструвати під час Dinner Dance в ресторані The Dining Room кожну п'ятницю. Елегантний ресторан у едвардіанському стилі з класичної кухнею відкритий тільки на вечері, які збирають тут весь цвіт «вищого світу». Під живу музику кавалери і їх чарівні супутниці демонструють витонченість щойно розученого рухів танго, фокстрот або румбу.

Розваги і спорт:

Reid's Palace пропонує своїм гостям різні види відпочинку як в готелі, так і за його межами. Завдяки величезній території і добре розвиненій інфраструктурі, гості зможуть знайти розвагу на будь-який смак.

- 2 тенісних корти;

- Сауна і парна;

- Віндсерфінг;

- Скуба дайвінг;

- Більярд;

- Щоденна відео програма;

- Ігрова кімната (бридж та ін.);

- Гольф (за межами готелю):

На Мадейрі розташовано 2 гольф клубу, чудово оснащені й відповідають світовим стандартам:

- Palheiro Golf Club розташований на висоті 72 метри над рівнем моря і має 18-ти лункове поле, лунки якого знаходяться серед мальовничих потічків, дерев і горбків. При дизайні поля були використані як географічні особливості території, так і сучасні методи проектування гольф полів.

- Santo da Serra Golf Club розташований біля мальовничого селища Santo da Serra, на схід від Фуншал. Звідси відкриваються чудові види на море і гори. Професійне 27-луночное поле було спроектовано Робертом Трентом Джонсоном.

- Глибоководна рибалка: Навколо Мадейри плаває величезна кількість риби, яка жадає бути підхоплену на гачок. Води Атлантики сприятливі для блакитного і білого марлина, тунця, доради, барракуди, альбакоров.

· Полювання на блакитного Марліна:

Сама незвичайна розвага, пропонована готелем Reid's Palace, - це глибоководна рибалка на блакитного Марліна. Зазвичай на риболовлю відправляються на двох суднах і змагаються між собою у вазі і кількості спійманої риби. На кожному кораблі знаходиться професійний шкіпер і навчена команда. А кухар готелю Reid's Palace подбає про ланчі на борту і приготує кошик з вином, сиром і фруктами.

- Катання на тобоганах: