Смекни!
smekni.com

Розвиток готельної індустрії в Португалії (стр. 7 из 7)

Гостям готелю буде запропоновано широкий вибір португальських вин, включаючи, знаменитий португальський портвейн, а також підбірка кращих сортів вин з Європи та країн Нового Світу.

Вартість проживання в готелі складає 260 євро в номерах підвищеної комфортності.

Готель для анонімних алкоголіків відкриється в Португалії.

Перший безалкогольний готель відкриється у португальському регіоні Алгарве (Algarve). Власники курортного готелю Sober Holidays обіцяють постояльцям безпечну і сприятливе навколишнє середовище, яку не можна знайти ні в одному іншому готелі світу.

Sober Holidays, що розмістився у відреставрованій віллі XIX століття недалеко від міжнародного аеропорту Faro, почне приймати гостей у квітні 2011 року. У його арсеналі - широкий ряд послуг і спортивних розваг: від скелелазіння і катання на гірських велосипедах до спостереження за птахами і гри в теніс. Також курорту належать 14 полів для гольфу, повідомляє Telegraph.

На території готелю всі бажаючі зможуть взяти участь у зборах груп анонімних алкоголіків (3 рази на тиждень), анонімних наркоманів і анонімних ігроманів (щотижня).

Один з членів товариства анонімних алкоголіків каже, що створення подібного готелю - відмінна ідея."Досить складно знайти місце в світі, де ти був би оточений однодумцями і де ніщо не нагадувало б про твоє колишньому спосіб життя".

Готель належить Ендрю О'Лохліну - колишньому алкоголіку, не вживає спиртне ось вже 4 роки.

Sober Holidays приймає постояльців, які не вживають алкоголь більше двох місяців. 3 дні проживання в готелі обійдуться в 395 євро, п'ять днів - в 595 євро. Готель працює за системою "все включено".


Висновок

португалія готель туристський

Португалія – країна, яка до сих пір обділена увагою туристів з Росії і країн колишнього СНД. Готелі Португалії в столиці Лісабоні, на курортах Алгарве і Мадейра добре відомі як одні з найкращих місць для літнього відпочинку в Європі. Ведучі мережі готелів борються за право будуватися в Португалії. Жорстка конкуренція дозволяє готелям Португалії зберігати високий рівень обслуговування. Не дивлячись на кризу, на гостинному ринку Португалії заплановані відкриття десятків нових готелів. Серед них можна виділити декілька найбільш значущих проектів ближчого часу.

Готель MeliaBragaHotel & Spa, Брага. Іспанська мережа готелів SoloMelia – один з найголовніших гравців на ринку готелів Португалії. Відкриття нового проекту мережі – MeliaBragaHotel & Spa – заплановано на червень 2011 року. Місто Брага в Португалії вважається одним з найкрупніших промислових центрів країни. Тому Melia Braga Hotel & Spa буде розрахований в першу чергу на ділову клієнтуру.

Готель HiltonAlvor, Алгарве. Представити ще один свій готель в Португалії Hilton вирішив в одному із найпопулярніших регіонів відпочинку країни – провінції Алгарве. Він розміститься на курорті Алвор неподалік міста Фару в живописному місці на березі Середземного моря, на території великого парку. Відкриття HiltonAlvor заплановано на 2012 рік.

Готель Oitavos, Кашкайш. Розкішний п’ятизірковий готель Oitavos розташується на території національного парку Сінтра Кашкайш, серед піщаних дюн, з видом на побережжя Атлантичного океану, в регіоні, який відомий як Лісабонська Рив’єра. Готель Oitavos стане часткою обширного туристичного комплексу, готель дуже близько до міжнародного аеропорту Лісабону. Відкриття готелю Oitavos намічається на літо 2011 року.


Список використаної літератури:

1. http://archive.travel.ru/portugal/hotels/

2. http://catalogue.horse21.ru/portugal+hotels

3. http://countries.turistua.com/ru/portugaliya-climate.htm

4. http://ru.wikipedia.org

5. http://www.city-of-hotels.ru

6. http://www.goabroad.ru/country/Portugal/hotels/

7. http://www.hotelscombined.ru/Country/Portugal.htm

8. http://www.otdohnuli.ru/photos/portugal

9. http://www.portugal.ru/hotels.php

10. http://www.portugalija.ru/nature.htm

11. http://www.tur-hotel.ru/hotels/portugalia