Смекни!
smekni.com

Розвиток готельної індустрії в Португалії (стр. 6 из 7)

У номері: кондиціонер, простора ванна кімната (з ванною і окремою душовою кабіною, є дзеркало для макіяжу, надаються махрові халати і тапочки), фен, телефон, радіо, супутникове та кабельне ТБ, міні-бар, сейф (безкоштовно).

Спорт і розваги: клуб здоров'я з сауною і паровою лазнею, масаж (за додаткову плату, пропонується загальний масаж, спеціальний масаж ніг, шиатцу), ароматерапія, фізіо - і рефлексотерапія; тенісні і сквош - корти, настільний теніс, тренажерний зал, аеробіка, спеціальна пропозиція для гольфістів (прямий автобус до гольф-полів), верхова їзда, більярд, школа підводного плавання, водні види спорту, спортивна риболовля.

Інформація про готельну індустрію в Португалії за 2010 рік

Португалії є що запропонувати для відпочинку. У неї багата культура, безліч пам'ятників старовини, чудова природа, м'який клімат, всі можливості для дозвілля, відмінна якість послуг та проживання, приголомшлива кухня. Всі ці компоненти створюють хорошу базу для розвитку туризму.

Група – Готельний лідер в Португалії

Група "Pestana" є власником і управляє 85 готелями, налічують 9 тис. 325 номерів, під двома марками – «Pestana Hotels» & «Resorts і Pousadas de Portugal». «Pestanа» - сімейна група, заснована Мануелем Пештана, батьком нинішнього президента доктора Діонісій Пештана. Група «Pestanа» з'явилася в 1972 році, коли був побудований перший готель в Фуншале, Pestana Carlton Madeira, - п'ятизірковий комплекс, який є туристичною визначною пам'яткою острова.

Група «Pestanа» - найбільша готельна група Португалії.З моменту створення їй вдається дуже рентабельно розвиватися, і сьогодні вона визнана символом успіху як на національному, так і на міжнародному рівнях. Вона присутня у дев'яти країнах - Португалії, Бразилії, Аргентині, Венесуелі, Кабо-Верде, Мозамбіку, Південній Африці, Сан-Томе і Прінсіпі і зовсім недавно відкрила готель в Англії. Вже оголошено про відкриття нових готелів у трьох нових точках - Берліні, Майамі і Монтевідео.

У Португалії вони присутні на Мадейрі, в Алгарве, Лісабоні, Кашкайш, Порту і Сінтрі, тобто головних туристичних напрямках. Крім цього, мережа Pousadas de Portugal управляє 40 невеликими історичними готелями по всій Португалії, відрізняються особливим шармом. У всіх готелях - від Лісабона до Баїі, від Лондона до Буенос-Айреса, від Сан Пауло до Фуншала - створені найкращі умови для проведення всіх типів заходів.

Історія Pestana Palace, знаковою готелю групи, розташованої в серці Лісабона.

Через більш ніж півстоліття забуття палац Valle Flôr був придбаний групою «Pestanа», якій, після кропітких реставраційних робіт, вдалося повернути красу і первозданний блиск фасадам, внутрішнім приміщенням і садам.

Побудований в 1904 році під керівництвом італійського архітектора Ніколо Бігаглія, нинішній Pestana Palace Hotel знаходиться у чудовій зоні Лісабона, з незрівнянним видом на річку Тежу. Класифікований як Національний монумент у 1997 році, він зберіг у своєму вбранні чудові зразки фресок, картин, вітражів та інші декоративні деталі, які були ретельно відреставровані. Pestana Palace hotel - володар "The Leading Hotels of the World" - відзнаки, що включає їх у ряд найбільш розкішних і вишуканих готелів світу. У ньому 194 номера, чотири з яких - королівські сьюти.

У будівлі палацу сьогодні розташовані каплиця, загальні приміщення готелю (служби прийому і консьєржів, зали, бар і ресторан Valle Flôr), невеликі конференц-зали. Всі зали багато прикрашені декоративними елементами, навіяними французької школою. Приватні покої маркізів були трансформовані в красиві і прекрасні сьюти з елегантною антикварними меблями, розкішними диванами, стінами, прикрашеними живописними полотнами, чудовими видами на річку Тежу і великі парки.

Ресторан Valle Flôr, емблема португальської кухні, розташовується в колишніх бальних залах палацу. Це розкішне приміщення з мармуровими колонами, великими дзеркалами і стелями з ліпниною. Навколишні готель великі сади з розкішною рослинністю також роблять цей готель унікальним в Лісабоні. В оточенні садів знаходиться Озерний будиночок (зовнішній басейн палацу - це колишнє озеро) - павільйон на східному смак, де подають обіди і полуденок.

Сади є сполучною ланкою між палацом і новими будівлями, між минулим і сьогоденням. У нових будівлях розташовуються номери, просторі зали для зборів і заходів, внутрішній басейн і сучасний SPA.

Напроти палацу знаходяться колишні стайні палацу з навколишнім садом, також реконструйовані групою «Pestanа», які сьогодні є унікальним місцем для проведення зборів і заходів.

Очікування щодо розвитку португальського туристичного ринку в умовах світової економічної кризи.

- Туризм - сектор циклічний. Даний менш позитивний цикл має досить сильний прояв, однак група «Pestana» не працює на короткострокову перспективу. Це принцип їх бізнесу: вони прийшли «щоб залишитися». У період кризи директора застосовують новаторські підходи, широкомасштабному баченню.

Відпочинок без телевізора

На модному португальському курорті, розташованому на півдні країни, за 2612 євро відпочиваючі можуть провести півтора тижні без їжі і телевізора.

Туристів, які хочуть повністю відмовитися від повсякденних турбот, чекають в невеликому комплексі, який розмістився серед мальовничих лісистих пагорбів. Тут їм запропонують регулярні сеанси масажу, турецькі лазні, сауну, джакузі, басейн, а також неодмінні тривалі медитації та заняття йогою. Такий вид відпочинку користується великим попитом, і бажаючим навіть доводиться займати чергу, пише "Взгляд" з посиланням на ІТАР-ТАСС.

Перший 6-ти зірковий готель у Португалії

У 2009 на відомому португальському курорті Кінта-ду-Лагу в провінції Алгарве відкрився перший шестизірковий готель . Його площа склала 61 тис. км², а об’єм інвестицій – 88,63 млн. євро. В готелі 160 номерів і 80 апартаментів, загалом в готелі знаходиться 620 місць. До послуг гостей – сауна, spa-кабіна і джакузі на терасі номеру.

Одному із найкращих готелів Португаліїї виповнилося 100 років.

Португальський п'ятизірковий палац-готель Vidago Palace, який є перлиною серед історичних готелів Європи, відзначає столітній ювілей. Палац, розташований в годині їзди від міста Порту, був побудований в 1910 році в мальовничій лісопарковій зоні.

Будівля, в якій нещодавно завершилася чотирирічна реконструкція, являє собою чудовий зразок стилю Belle Époque. 70 номерів розташовані на чотирьох поверхах і поділяються на шість категорій - Garden, Superior, Deluxe, Privilege, Junior Suites, Suites.

У ході робіт було оновлено головну будівлю готелю і Club House, а також розширено і модернізовано spa-центр. Проект реконструкції розроблений відомим в Португалії архітектором Алвару сизою Віейра, а дизайн номерів створений декораторами Жозе Педру Лопеш Віейра і Діогу Розою Ла.

До послуг гостей - п'ять ресторанів та чотири бари, де готують середземноморські і традиційні португальські страви, а також винний льох з великим вибором напоїв. У готелі також є конференц-центр з дев'ятьма переговорними кімнатами і великою аудиторією місткістю до 264 чоловік. Для активного відпочинку передбачена оригінальний майданчик для гри в гольф, сконструйований в 1936 році Кензі Россом і перепроектований компанією Cameron &amp.

Новий готель SolMeliá відкрився в Португалії.

Найбільша іспанська готельна мережа Sol Meliá відкрила свій 13-й готель в Португалії. Він розташований в Бразі - п'ятому за величиною місті цієї країни, одному з її найважливіших культурних центрів і туристичних напрямків.

Готель знаходиться неподалік від університетського кампусу і Міжнародної лабораторії нанотехнологій. Він побудований в сучасному архітектурному стилі і відрізняється яскравими і відкритими приміщеннями. Готель, оточений садом, налічує 182 номери, в числі яких - 20 люксів з вбудованою міні-кухнею і один президентський сьют. Ресторан готелю здатний одночасно прийняти 120 гостей. Відвідувачам пропонується шведський стіл і португальські страви à la carte. Крім того, до послуг гостей - два бари: біля басейну і на 10-му поверсі, spa-салон і конференц-центр. Вартість проживання в готелі становить від 69 євро.

На сьогоднішній день готелі Sol Meliá представлені в Португалії в Лісабоні, Порту, Мадейрі, Коімбрі, Алмада, Авейру, Каштелу-Бранку, Ковіль і Бразі.

SolMeliá відкриє свої готелі в Лісабоні та Франкфурті

Іспанська готельна група Sol Meliá має намір відкрити два нових готелі до 2013 року, тим самим розширивши свій номерний фонд на 330 кімнат. Мова йде про готелі Tryp в аеропорту Лісабона і Innside у Франкфурті.

Будівництво чотиризіркового готелю Tryp в лісабонському аеропорту розпочнеться у цьому році. Готель буде розрахована на 168 номерів і зможе запропонувати постояльцям шість залів для проведення ділових заходів місткістю до 700 чоловік, тренажерний зал, ресторан і кафе.

Готель Innside у Франкфурті розміститься навпроти головного офісу Європейського центрального банку. Готель буде нараховувати 162 номера. У готелі передбачені конференц-зали загальною площею 350 квадратних метрів, ресторан, кафе, тренажерний зал і spa-центр, повідомляє РИА "Новости".

В Португалії можна зупинитися у винному готелі.

У португальському місті Порту 5 липня 2010 року відбулося відкриття першого винного готелю класу люкс Yeatman. Крім комфортабельного проживання, готель пропонує своїм гостям унікальні винні льохи.

Готель розташований в історичному районі Віла-Нова-де-Гайя, на південному березі річки Доуру в оточенні мальовничих садів. До послуг гостей - 82 просторих номери, в числі яких - 70 стандартних і 12 сьютов. У кожному номері - окремий балкон, звідки відкривається панорама на річку Доуру. Всі номери готелю оформлені в елегантному класичному стилі, стіни прикрашені традиційними португальськими кахлями - керамічними плитками. Особливу увагу приділено гармонії тканин і колірних рішень. У номерах - старовинні картини та інші предмети мистецтва, подаровані готелю португальськими виробниками вин. У просторих ванних, гостей чекатиме ексклюзивна косметична продукція Caudalie, яка використовується в spa-центрі готелю.