Смекни!
smekni.com

Розвиток готельної індустрії в Португалії (стр. 5 из 7)

Особливе задоволення як дітям, так і дорослим доставляє традиційне Мадейрських розвага - катання на тобоганах по .. асфальту! Тобогани - це сані, традиційне транспортний засіб, на якому в колишні часи селяни перевозили вантажі. У наш час потреба в них зникла, але мадерійци не змогли з ними розлучитися. Тепер у тобоганах, змастивши жиром полози, штовхаючи їх з гори і притримуючи на поворотах, катають дітей і дорослих.

- Сафарі на джипах:

Сафарі на джипах - захоплююча подорож по смарагдовим долинах острова, перед яким не можуть встояти ні дорослі, ні діти. П'ять кліматичних зон, дивовижні ботанічні сади, типові мадерійскі дерева і оглядові майданчики, звідки відкривається панорамний вид на всі чотири сторони світу.

- Піші прогулянки:

Мадерійскій м'який клімат і різноманітні ландшафти розташовують до піших прогулянок. Весь острів покритий каналами, по яких вода з північних високогір'їв надходить на південний, більш сухий берег. Ці канали отримали назву левади. Стежки вздовж левад, прокладені деколи в невимовно красивих частинах острова, стали улюбленим маршрутом, як остров'ян, так і гостей. Здійснювати піші прогулянки і милуватися гарними краєвидами, не страждаючи при цьому від нестерпної спеки, високої вологості і комах - справжня насолода.

- Скелелазіння;

- Катання на гірських велосипедах;

- Польоти на параплані;

- Верхова їзда.

СПА:

На початку жовтня 2006 року в готелі Reid's Palace відкрився SPA центр. У SPA меню можна знайти теплі обгортання з рослинними екстрактами і маски для обличчя і тіла, масаж з ароматерапією, що відновлюють і анти-стрес процедури, що омолоджують і підтягують комплекси і багато іншого.

Декілька деталей, що роблять процедури в Reid's Palace SPA дійсно незабутніми:

- Можливість проходити SPA процедури в компанії близької людини в унікальному Treatment Suite, з власним патіо з басейном-джакузі і шезлонгами;

- Можливість проходити SPA процедури на відкритому патіо Treatment Suite, і насолоджуватися пишною флорою Мадейри, свіжим океанським повітрям і чудовою погодою;

- Перед SPA процедурами є можливість відвідати лазню і сауну, щоб посилити дію процедур - підготувати шкіру і розслабитися (до послуг гостей - лазня і сауна для Дам і для Панів);

- Можливість проходити SPA процедури в сімейному колі, з дітьми чи з коханою людиною.

Reid's SPA пропонує своїм гостям процедури всесвітньо відомих ліній:

- Ytsara;

- Aromatherapy Associates;

- La Prairie;

- LaStone.

Reid's SPA відкритий з 9:00 до 19:30.

Фітнес Центр відкритий з 7:00 до 21:00.

Для дітей:

Дитячий клуб Santana:

Reid's Palace з радістю відкриває свої двері для сімей з дітьми. Готель подбав про те, щоб малюкам, які приїжджають в Reid's Palace, було чим зайнятися. У номерах їх буде чекати набір різнокольорових олівців, якими добре малювати захід сонця над океаном, рідкісних птахів з ботанічного саду і дивовижні квіти. А самим маленьким подарують плюшевого ведмедика з англійської казки.

З 18.30 кожен вечір ресторан Villa Cipriani відкриває свої двері для маленьких гостей, де їх чекає не тільки спеціальна дитяча гастрономічна вечеря під мультфільми, але і програма розваг. У 21.00 батьки можуть забрати своїх чад або, якщо у них є плани на вечір, залишити під наглядом російськомовної няньки, про яку заздалегідь подбає готель.

Особливу радість дітям доставить величезний ігровий майданчик, який розташований між двома тенісними кортами. Дитячий басейн, будиночок Венді і гірки - все це чекає на своїх маленьких гостей (від 3 до 12 років) з 10 ранку до 5 вечора в будні.

Ресторани, бари:

Навіть самі вимогливі гурмани не залишаться байдужими до вишуканої кухні ресторанів Reid's Palace: легкі страви французької гастрономії в ексклюзивному Les Faunes, середземноморський акцент ресторану Brisa do Mar, свіжість чарівною Pool Terrace.

The Dinning Room: У самому серці готелю знаходиться елегантний ресторан The Dinning Room, оформлений в стилі епохи англійських королів Едуардів. Рафінована атмосфера цього класичного ресторану приваблює гостей протягом вже багатьох років: гастрономічні вечері, жива музика і танці.

Ресторан відкритий тільки для вечерь.

Villa Ciprianni: Венеціанський ресторан Villa Ciprianni розташований в затишній віллі на краю мису, в декількох хвилинах ходьби від основної будівлі готелю. Заслужено зарекомендувавши себе, як кращий італійський ресторан Фуншала, він є улюбленим місцем, як для гостей готелю, так і для жителів острова. Простора тераса, оточена тропічними деревами, захоплюючий вид на Атлантику, повітря, наповнена пряними запахами базиліка, келих К'янті і знамениті Tagliatelle alla Cipriani - тут все налаштовує до романтичного вечора.

Brisa do Mar: Прекрасне розташування літнього ресторану Brisa do Mar над водами Атлантики, в оточенні екзотичних садів, викликає незмінне захоплення гостей. Тут подаються страви французької креативної кухні, з легким середземноморським акцентом, а столики сервіруються прямо під відкритим небом, що дозволяє гостям насолоджуватися пишністю нічної Мадейри. У червні, кожні вихідні, зручно розташувавшись за столиком ресторану Brisa do Mar з келихом традиційної Мадери або шампанського, гості зможуть спостерігати барвистий феєрверк, який озаряє смарагдову гладь Атлантики.

Les Faunes: Ресторан Les Faunes відкритий з жовтня по травень для вечерь. Тут, у вишуканій обстановці, гості можуть скуштувати страви французької креативної кухні, насолоджуючись чарівним видом вогнів Фуншала крізь великі панорамні вікна.

The Garden Room: Затишний ресторан The Garden Room з чудовим видом на басейн і океан відкритий з 7.00 до 10.30. Під час сніданку тут подають свіжо вичавлені соки і навіть шампанське.

Pool Terrace: У чарівному ресторані біля басейну гостям будуть раді запропонувати великий вибір гарячих і холодних страв під час ланчу-буфет, які сервірується щодня з 12.00 до 14.30. Протягом дня тут можна насолодитися легкими закусками і прохолодними напоями.

Незмінною традицією Reid's Palace залишається післяобідній чай, який подається на Чайній Терасі, а ввечері гості зможуть насолодитися пишністю нічної Мадейри з Cocktail Bar.

Бізнес:

Reid's Palace виправдано пишається своєю світовою репутацією, саме тому багато крупних компаній вибирають готель в якості місця проведення бізнес заходів: семінарів і конференцій, cocktail parties, incentive поїздок. Тут можна ідеально поєднати бізнес і відпочинок. Завдяки винятково м'якому клімату, яким славиться острів, і добре розвиненій інфраструктурі готелю, більш відповідне місце для проведення корпоративних заходів навряд чи можна знайти.

Для ділових людей, які приїжджають в готель, пропонується 5 кімнат для проведення конференцій, місткістю до 180 чоловік. Головна особливість всіх конференц-залів - це денне світло і приголомшливі види. Для охочих скористатися послугами бізнес центру - безкоштовний інтернет.

Салони і зали для проведення конференцій:

Кожен зал і салон готелю Reid's Palace має своє інтер'єрне рішення і оснащений сучасним технічним обладнанням. З вікон відкривається прекрасний вид на Атлантичний океан і ботанічні сади готелю. Співробітники готелю мають величезний досвід в організації заходів будь-якої складності. За бажанням гостей готель організує ділові зустрічі, конференції, тематичні вечори в будь-якому із залів, розрахованих від 8 до 180 людей. За запитом може бути надано окреме приміщення для розміщення секретаріату з усім необхідним обладнанням - комп'ютером, факсом, доступом в інтернет і т.д.

Salon 28 - салон чудово підходить для невеликих заходів. Декорований у португальському стилі, він має в своєму розпорядженні великим телевізором і відео. З невеликого балкона можна насолодитися видом на сади готелю. Кімната вміщує до 20 осіб.

The Boardroom - ця кімната загальною площею 40 кв. метрів ідеально підійде для невеликих заходів. Антикварний стіл, розташований в центрі цієї кімнати вміщує до 16 осіб. Відчинивши двері можна потрапити на просторий балкон, звідки відкривається чудовий вид на океан і сади готелю.

William Reid Room - сучасні меблі, величезні вікна у всю стіну, з яких відкривається вид на океан і сади, відрізняють цю кімнату від інших. Місткість салону до 20 осіб.

The Meeting Room - кімната декорована в шотландському стилі і ідеально підходить для проведення семінарів, презентацій, переговорів і банкетів. У розпорядженні учасників сучасні меблі, великий вбудований екран, широкі вікна з видом на затоку Фуншала, що дозволяють денному світлу наповнити простір. Площею 90 кв. метрів кімната вміщує до 80 осіб.

Bridge Room - особливістю цієї кімнати є антикварні меблі та просторий балкон з видом на океан. Вона може бути з'єднана з Boardroom. Bridge room чудово підійде для coffee breaks під час переговорів або для приватних вечерь, що проходять в Boardroom. Місткість до 30 чоловік.

Додаткова інформація:

- До оплати приймаються кредитні картки наступних платіжних систем: American express, Visa, EuroCard / MasterCard, Diners Club and Access. Платіж чеками приймається тільки в разі додаткової домовленості з керівництвом готелю.

Check-in: 14:00 (самий ранній);

Check-out: 12:00 (найпізніший).

Готель The Cliff Bay

Комплекс, що належить мережі "Porto Bay", оточений чудовими тропічними садами, є справжньою "перлиною Мадейри". Готель Cliff Bay 5 * має прямий вихід до океану.

Розташування: у туристичній зоні Фуншала, в 2 км від центру міста, в 30 хвилинах їзди від аеропорту Мадейри.

У готелі: 201 номер різних категорій (стандартні номери з видом прямим або бічним виглядом на океан, на гори або сад, 8 номерів "junior suite" (близько 30 м²) з видом на затоку Фуншала, візуально розділені на салон і спальню, двокімнатні номери "Atlantic suite" (близько 60 м²) з панорамним видом на океан, 4 двокімнатних номери "executive suite", з 2-ма ванними кімнатами (є ваги і джакузі) і великою терасою; 2 басейни (один - з морською водою на рівні океану, другий повідомляється з внутрішнім, з прісною водою з підігрівом); 3 ресторани ("The Rosen Garden" для сніданку, "Gallo d'Oro" і "The Blue Lagoon"), 4 бари, дитячий міні-клуб з щоденною програмою для дітей; магазини, аптека, послуги лікаря, пральня, 6 конференц- і банкетних залів, гараж і автостоянка.