Смекни!
smekni.com

Роль інформаційних засобів в організації театрального процесу (стр. 10 из 10)

1. Календарики iз зображенням солiстiв Нацiональної опери.

2. Зображення будинку Нацiональної опери.

3. Дрiбнi сувенiри iз символiкою театру.

4. Календар на 1999 рiк з сюжетами iз репертуару театру.

5. Статуетки та iграшки , створенi за мотивами репертуару театру.

6. Iнша сувенiрна продукцiя.

ЛОБIЮВАННЯ IНТЕРЕСIВ НАЦIОНАЛЬНОЇ ОПЕРИ УКРАЇНИ СЕРЕД VIP I УКРАЇНСЬКОГО IСТЕБЛIШМЕНТУ.

РОЗПОВСЮДЖЕННЯ IНФОРМАЦIЇ ПРО НАЦIОНАЛЬНУ ОПЕРУ В :

· Iноземних представництвах i посольствах

· Великих українських та iноземних компанiях

· Ресторанах i готелях

· Через авiакомпанiї i туристичнi агенцiї.

ПОКРАЩЕННЯ МЕНЮ В БУФЕТI ТЕАТРУ.

СТВОРЕННЯ VIP-ЛОЖI.

ЛИТЕРАТУРА :

1. Митці України : Енциклопедичний довідник / За ред. А.В. Кудрицького. К. : Українська Енциклопедія, 1992.848 с.

2. Вороний М. Театр і драма. К. : Мистецтво , 1989. 408 с.

3. Рильский М.Т. Народ і краса : Збірник. К. : Мистецтво, 1985. 382 с.

4. Матеріали фонду №573 Центрального державного архіву літератури та мистецтв.

МIЖНАРОДНИЙ УКРАЇНСЬКО- АВСТРIЙСЬКИЙ ПРОЕКТ -

СУЧАСНИЙ МОДЕРН-БАЛЕТ “ ПОЧУЙ МЕНЕ ”

Нацiональа опера України та посольство Австрiї в Українi презентують вперше в Українi Мiжнародний австрiйсько-український проект - постановку сучасного модерн-балету “Чи почуєш ти мене?” в хореографiчнiй версiї видатного балетмейстера, володаря Спецiального приза ЮНЕСКО “Перший хореограф Європи - 97”, професора Алекса Урсуляка (Австрiя).

Пiсля прем’єри на сценi Нацiональної опери України у листопадi 1998 року вистава увiйде до постiйного дiючого репертуару театру та його гастрольних турне по Австрiї, Нiмеччинi, Францiї. Друга прем’єра балету “Чи почуєш ти мене?” вiдбудеться в столицi Австрiї Вiднi та столицi Нижньої Австрiї - Санкт- Пьольтенi на сценах Вiденської Нацiональної опери та Штаатс- театру.

Новаторське танцювальне втiлення балету, здiйснене Алексом Урсуляком, грунтується на сучасних досягненнях модерн-танцю, джаз-танцю та американського степу в стилi наймоднiших балетмейстерiв кiнця XX столiття Морiса Бежара, Уiльяма Форсайта, Iржi Кiлiана.

Славетний австрiйський балетмейстер i педагог-хореограф Алекс Урсуляк, україниць за походженням, народився в Канадi i навчався в балетних академiях США, Великобританiї, в 1958-1960 роках стажувався як танцiвник i хореограф у Нацiональнiй оперi України, працював в кращих балетних трупах Торонто, Лондона, Парижа, Вiдня, очолював балет Вiденської штаатс-опери, Штутгартської опери, Лондонський фестиваль-балет, Академiю балету iм. Джона Кранко в Штутгартi, де виховав кiлька поколiнь артистiв i видатних хореографiв У.Форсайта, I. Кiлiана, Р.Заннелу, М.Сантiса, Дж.Неймаєра, У.Шольца. Здiйснив постановки своїх оригiнальних вистав у Парижi, Лондонi, Москвi, Вiднi, Штутгартi, Мадридi, Мiланi, Мюнхенi, Нью-Йорку. Як балетмейстер-педагог готував ролi з славетними артистами Рудольфом Нурiєвим, Михайлом Баришнiковим, Наталiєю Макаровою, нинi пiд його керiвництвом працює “Перший танцiвник свiту-97” Володимир Малахов.

Враховуючи складний економiчний стан культури театр може завершити роботу при фiнансовiй пiдтримцi меценатiв у розмiрi 12-15 тис. грн. Спонсори та меценати будуть з вдячнiстю зазначенi на афiшах театру , в програмах, буклетах, тролах, рекламних щитках, прорекламованi по радiо i телебаченню, в фойє Нацiональної опери України.

Завiдуючий iнформацiйно-видавничою

частиною Нацiональної опери України


[1] Вороний М. Театр i драма К. : Мистецтво, 1989. с.301.

1 Запорожець за Дунаєм, Програма АТОБ УРСР iм.Т.Г.Шевченко, -К., 1940

* Smith Bronson , директор US Interactive i лауреат премiї “Ciber Lion” на фестивалi реклами 1998 року в Каннах , вказує , що кiлькiсть користувачiв Iнтернет досягло 50 млн за 3 роки.

2 Скольке же пользователей Internet в Украине // “Computer World Киев” №12,7 апреля 1999