Смекни!
smekni.com

Рекламна діяльність служби маркетингу на підприємстві ТОВ "Україна-АРТ" та її ефективність (стр. 7 из 21)

3. Принцип обліку зміни бюджетних і інших витрат фірми.

На рівні інструментальних проробок комплексу просування акту-алізуються наступні принципи стратегічного маркетингу [18]:

1. принцип створення відмітної переваги;

2. принцип створення споживчої цінності;

3. принцип виборчої концентрації;

4. принцип обліку фактора часу.

Правила, що поширюються на комплекс просування, багато в чому обу-мовлені принципами розробки комплексу комунікацій і взаємопов'язані з ними. Так, принцип виборчої концентрації заснований на правилі сильної половини, відповідно до якого переважна більшість випадків конкретного результату походить з малої кількості причин (наприклад, 80% доходу приносять 20% покупців).

Правила, зв'язані з позиціонуванням представляють особливу важливість для розробки комплексу просування. Головне правило позиціонування [18] – торговельна марка позиціонується по головному (найдужчі мотивові), якщо інші марки в даній товарній категорії не позиціонуються по цьому мотиві, у противному випадку марка позиціонується по другому (наступному по силі) мотивові. Складність правильного використання цього правила полягає в тім, що вкрай складно правильно класифікувати мотиви покупця. У цьому випадку кількісні мотиваційні дослідження можуть представляти особливу важливість для створення комунікаційних повідомлень. Це правило частіше використовуються в рекламі, але воно також застосовується для позиціонування марки за допомогою використання інших засобів комунікації.

Синергізм – термін, що став останнім часом популярним, використвується сьогодні як у менеджменті, так і в маркетингу і стосовно до комплексу маркетингових комунікацій означає, як уже було відзначено, ефект взаємодії різних інструментів комунікації, що виникає при їхньому спільному використанні. Зберігаючи єдине позиціонування в рамках кожного цільового сегменту, інструменти комунікації підсилюють один одного, створюючи синергический ефект. Синергичний ефект, таким чином, є наслідком реалізації централізованої, чітко сформульованої і послідовно здійснюваної стратегії інтеграції маркетингових комуникацій.

2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ МАРКЕТИНГУ В РЕКЛАМНОМУ АГЕНТСТВІ ТОВ „УКРАЇНА-АРТ”

2.1 Загальна характеристика рекламного агентства

Рекламне агентство ТОВ «Україна-АРТ» - медійне агентство, що працює на рекламному ринку України з 1997 року.

Директор ТОВ "Украина-АРТ" - Андрейченко Едуард Вікторович

Керівник відділу маркетингу - Кононко Сергій

kononko@ukr-art.com.ua

Керівник відділу контролю і розміщення - Коломийченко Наталя

natali@ukr-art.com.ua

Керівник виробничого відділу - Крамаренко Олександр

production@ukr-art.com.ua

Сенько Ольга – координатор відділу транзитної реклами

senko@ukr-art.com.ua

Красновский Олександр – медиа координатор

krasnovsky@ukr-art.com.ua

Ерниязов Олександр – керівник BTL-підрозділу

alex@ukr-art.com.ua

Пріоритетною діяльністю компанії є розробка і впровадження ефектив-них технологій у транзитній рекламі і рекламі на транспорті. А саме:

- у системі «Укрзалізниці»;

- на зовнішніх конструкціях, на вокзалах найбільших міст України;

- у метрополітені рр. Києва, Харкова, Дніпропетровська;

- в автобусах міжміського і міжнародного сполучення;

- в аеропортах;

- на кораблях.

Адреса: Україна, 01024, м. Київ, вул. Шовковична, 36/7, офіс 1

Офіційний статус партнера провідних поліграфічних компаній - виробників широкоформатної друкованої продукції, дозволяє у найкоротший термін робити повний спектр якісних поліграфічних послуг будь-якого рівня складності на сучасних матеріалах. Виробнича база підприємства дає можливість виготовлення різних рекламних конструкцій для зовнішньої і зовнішньої реклами.

У рамках агентства активно працює підрозділ, який надає послуги по проведенню BTL-заходів.

Агентство активно розробляє і реалізує проекти нестандартних рекламних рішень.

Основні переваги розміщення реклами в автобусах:

- Диференціація цільової аудиторії за рівнем доходу, географічній і соціальній ознаці;

- Схильність Споживача до ознайомлення з інформацією в шляху;

- Тривалий контакт реклами зі споживачем;

- Обмежений вплив інших видів інформаційних носіїв.

Рекламна Інформація розміщається усередині автобусів рейсами з України в Німеччину, Великобританію, Італію, Австрію, Чехію, Польщу й інші країни Східної і Західної Європи, а також країнам СНД

Рекламна Інформація розміщається усередині автобусів рейсами по території України між містами миллиониками і великими обласними центрами.

Презентація Розміщення реклами на річковому і морському транспорті

-Основні переваги розміщення:

- Тривалість впливу реклами на споживача

- Обмеженість впливу інших видів інформаційних носіїв

- Прямий контакт зі Споживачем

- Велика кількість вторинних контактів з рекламою

- Схильність до сприйняття інформації

- Збільшення кількості контактів за рахунок візуальної приступності носія

- КиївРеклама на залізниці і в метро

- Виділена за рівнем статку і вікові цільова аудиторія

- Широке охоплення населення і територій

- Наявність часу для сприйняття і схильність до ознайомлення в шляху

- Прямий контакт зі Споживачем, велика кількість вторинних контактів з рекламою

- Тривалість впливу реклами на споживача

- Можливість обговорення інформації в шляху проходження

- Обмеженість впливу інших видів інформаційних носіїв

Однією з нових спеціалізацій є надання BTL-услуг:

а) Консалтінг - розробка стратегії і тактики, комплексних BTL-кампаній в подтримку рекламних кампаний

б) Customer promotion

- Дегустації, роздачі образцов, демонстрації

- Конкурси, розіграші серед покупців

- Консультації в торгівельних точках

- Розповсюдження інформаційних матеріалів

в) Trade promotion

- Конкурси, розіграці

- Програми стимулювання

- Мерчандайзинг

- аудит торговых точек

г) Event marketing

- Конференції. Семінари, презентації

- Участь з окремою програмою у міських празниках

- Корпоративні празники

Налагоджений канал збуту FMCG в пасажирських потягах. Проводники потягів виконують розповсюдження рекламних матеріалів, а також продаж рекламируємої продукції. В вагонах-ресторанах можливе розташування P.O.S.M. алкогольних та табачних продуктів.

Украина, 01033, г. Киев, ул. Никольско-Ботаническая, 17/19, офис 41

Товариство з обмеженою відповідальністю „Україна – АРТ” створене і діє згідно з Законами України "Про підприємництво", "Про підприємства в Ук-раїні", "Про власність", "Про господарські товариства”, "Про зовнішньоекономічну діяльність", "Про режим іноземного інвестування" та іншими законодавчими актами України.

Товариство набуло статусу юридичної особи за законодавством України з моменту його державної реєстрації Печорською районною державною адміністрацією м. Києва 28 жовтня 1997. року, реєстраційний №20376, ідентифікаційний код 25266880.

Найменування Товариства українською мовою повне - Товариство з обмеженою відповідальністю «Україна - АРТ» скорочене - ТОВ «Україна - АРТ». Місцезнаходження (юридична адреса) Товариства: Україна, м. Київ, проспект Науки, 47.

Товариство є юридичною особою за законодавством України – підприємством з іноземними інвестиціями у формі товариства з обмеженою відповідальністю, створеним юридичними особами за законодавством України, Сполученого Королівства Великобританії, Північної Ірландії та Острову Мен.

У своїй діяльності Товариство керується законодавством України, міждержавними та міжурядовими угодами України та Великобританії, Договором про діяльність та цим Статутом. Товариство може від свого імені вступати в зобов'язання, укладати угоди (контракти), зокрема, угоди про спільну діяльність, купівлі-продажу, підряду, перевезень, зберігання, доручення, комісії, тощо, виступати в суді, арбітражному суді та третейському суді, набувати майнових та особистих немайнових прав, виконує обов'язки, пов'язані з його діяльністю.

Товариство створене з метою одержання прибутку від діяльності по наданню різних послуг громадянам і юридичним особам, виробництву і реалізації товарів народного споживання, продукції промислового та іншого призначення, а також всіх інших видів підприємницької діяльності, прямо і виключно не заборонених законодавством України.

Учасники товариства:

1. Кооператив "Радуга", юридична особа за законодавством України, місцезнаходження якого: м. Київ, пул. Сагайдачного, 8, кв.42, зареєстрований Подільською районною державною адміністрацією м. Києва 11 листопада 1997 року, про що зроблено запис в журналі обліку реєстрації за №01175, ідентифікаційний код 21617348, в особі Голови кооперативу Бенціонова Володимира Григоровича, який діє на підставі Статуту

2. VBC LIMITED, ІSLE ОF МАN, GR.В. юридична особа за законнодавством Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії та Острову Мен, місцезнаходження якої: 19 РЕЕL ROAD, DOUGLAS, ISLE OF MAN, G.В., Свідоцтво про реєстрацію №056634С, видане Генеральною реєстратурою Острову Мен 9 грудня 1991 року, в особі Директора Джилліан Нори Кейн, яка діє на підставі Меморандуму.

Статутний фонд Товариства розміром 9 375 гривень збільшений за рахунок додаткового вкладу Фірми VBC LIMITED, ISLE OF MAN, GREAT BRITAINE на 15 000 доларів США, тобто для забезпечення діяльності товариства створений статутний фонд розміром 64 020 гривень, що еквівалентно 17 573 доларів США по курсу співвідношення долару США до гривні, встановленому НБУ на день підписання цього Договору, 1 долар США - 3, 643 гривні.

Товариство с власником майна, переданого йому засновниками у власність, продукції, виробленої Товариством, і доходів, одержаних в результаті господарської діяльності Товариства і його відособлених підрозділів, а також іншого майна, набутого на підставах, не заборонених законодавством.