Смекни!
smekni.com

Рекламна діяльність служби маркетингу на підприємстві ТОВ "Україна-АРТ" та її ефективність (стр. 9 из 21)

Інформаційні листівки дозволяють звернутися з розширеною інформацією до пасажира (рис.2.4).

Рис.2.4 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” в поїзному просторі на інформаційних листівках

Рис.2.5 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” в електропоїздах та електропоїздах підвищенної комфортності

Також за бажанням Клієнта можливо брендування вагонів, що включає в себе внутрішнє оформлення вагонів у корпоративному стилі: розміщення реклами на віконних фіранках, на серветках, у постільній білизні, на одноразовому посуді (склянки), іміджева реклама в меню вагона-ресторану, а також його зовнішнє фарбування з нанесенням реклами.

б) Розміщення рекламних роликів на екранах

Київського і Харківського залізничних вокзалів

Екрани розташовані в найбільш проглядуємих місцях Північного і Південного терміналів Київського залізничного вокзалу.

При розміщенні рекламного ролика враховується графік приходу і відходу потягів протягом доби, що забезпечує максимальну ефективність реклами. Відеоролік може відтворюватися на екрані як періодично (через заданий інтервал часу), так і в конкретно заданий час, тобто можливе узгодження часу виходів рекламних роликів в час прибуття/відправлення поїздів.

Рис.2.6 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” в приміщеннях Київського вокзалу (висота 7,5 м над рівнем підлоги в Північному терміналі, над ескалатором, висота 4,2 м над рівнем п ідлоги в Південному терміналі, розмір екранів 3,18х2,40 м)



Рис.2.7 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” в приміщеннях Харківського залізничного вокзалу (круговий світлодіодний дисплей DynaScan, що передає три ідентичних повноцвітних зображення з кутом огляду 360°).

в) Розміщення реклами на зовнішніх конструкціях на вокзалах найбільших міст України

Рекламні конструкції розташовуються в місцях найбільшого скупчення пасажирів: привокзальна площа, зали чекання, касові зали, платформи.

Львів

Одеський вокзал

Запорізький вокзал

Рис.2.8 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” на зовнішніх конструкціях вокзалів (пано 0,7х1,0 м)



Київський вокзал

Київський вокзал

Харківський вокзал

Київський вокзал

Сімферопольський вокзал

Київський вокзал (3,0х3,25м)

Київський вокзал (1,5х4,5м)

Донецький вокзал (1,5х4,5м)

Рис.2.9 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” на зовнішніх конструкціях вокзалів (пано 0,9х2,4 м, динамічні та статичні сіті-лайт 1.2х1,8 м з освітлюванням, Призмавижн 1,5х4,5м; ,0х3,25м)

в) Розміщення реклами в метрополітені м.м. Києва, Харкова, Дніпропетровська

Рис.2.10 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” на постерах у вагонах потягів метрополітену



Рис.2.11 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” на ескалаторних зводах і балюстрадах станцій метрополітену

Кожна рекламна кампанія проводиться агентством "Украина-АРТ" з урахуванням індивідуальних особливостей Клієнта, специфіки проведення акції, необхідних характеристик реклами. При плануванні кампаній використовуються не тільки адекватні статистичні дані, але й індивідуальні параметри ефективності, застосовувані при оцінці засобів масових комунікацій.

Для кожної окремої акції можуть бути розраховані і надані графічні матеріали, що відображають основні тенденції і закономірності, зв'язані з географією, обсягом перевезень пасажирів, соціально-демографічними характеристиками аудиторії, а також можуть надаватися загальні показники ефективності (OTS, CPT, GRP, частота контактів і т.д.).

Виходячи з задач поставлених Клієнтом, спеціалісти-маркетологи агентства порекомендують найбільш ефективне використання того чи іншого засобу комунікації, а також нададуть докладні звіти по проведеній рекламній кампанії.

г) Розміщення реклами в аеропортах України

Рекламні постери на зовнішніх конструкціях біля аеропортів.


Рекламні постери на конструкціях усередині будинків аеропортів

Рекламні листівки на інформаційних стійках.

Рис.2.12 Способи розміщення реклами агентством “Україна-АРТ” в аеропортах

Для здійснення моніторингу і якісного розміщення рекламних матеріалів Замовника, на підприємстві функціонує відділ контролю і розміщення. Він складається з одинадцяти чоловік, що займаються розміщенням і контролем експонування рекламних матеріалів у Києві і регіонах.

Відділ розглядає і вивчає різні можливості по нових варіантах розміщення реклами на транспорті. Постійно ведеться статистика зв'язана з пасажирським транспортом усіх видів (сезонні пасажиропотікоки, ротація пасажирського транспорту і т.д.)

Крім того, в обов'язки відділу контролю і розміщення входить:

- безпосередньо саме розміщення рекламних матеріалів;

- проведення внутрішніх перевірок експонування рекламних матеріалів;

- організація і проведення перевірок експонування рекламних матеріалів разом із Замовником;

- надання фотозвітів по розміщенню реклами.

В Додатку А наведені переліки рекламних послуг та цін розміщення реклами в ТОВ “Україна –АРТ”.

Аналіз ринкового становища ТОВ «Україна-Арт» має велике значення, враховуючи вищенаведені дані, які свідчать, що підприємство працює на специфічному ринку, з високим рівнем конкуренції і високою місткістю. Сьогоднішнім загальноприйнятим підходом встановлено, що конкурентні переваги фірми забезпечуються в процесі конкурентної боротьби з так називаними п'ятьма силами (напрямками) конкуренції, тобто з іншими продавцями аналогічної продукції, фірмами – потенційними конкурентами, виробниками замінників, постачальниками ресурсів, покупцями її продукції. Їх можна розглядати як основні ринкові сили.